Jucatorii lui Hajduk au fost la prostituate cu o noapte inaintea meciului cu Dinamo! "Au pariat pe Dinamo!"

Autor: Sport.ro
Miercuri 04 August 2010, 20:39

Intamplare inedita petrecuta in noaptea de dinaintea partidei tur dintre Dinamo si Hajduk Split.

"Miercuri dimineata, pe la ora cinci, eram in masina in fata clubului Player Summer, cand s-au apropiat niste straini si m-au intrebat daca stiu engleza. Le-am zis ca da si au urcat, patru in masina mea si alti trei in cea a unui coleg. I-am intrebat de unde sunt si mi-au spus doar ca sunt croati. Eu, fiind dinamovist, a doua zi am fost la meciul cu Hajduk si atunci mi-am dat seama ca fusesera jucatorii de la Split. I-am recunoscut pe portar (n.r. - Subasici) si pe cel care a jucat cu numarul 99 (n.r. - Sharbini), ceilalti doi nu stiu cine erau.

Toti erau cam beti si mi-au zis ca vor la curve. I-am dus la un asa-zis masaj erotic... Au fost foarte de treaba si la plecare mi-au lasat un bacsis bunicel. Pe drum nu-mi venea sa cred ce puteau sa vorbeasca.

Portarul si cu celalalt, pe care nu l-am recunoscut, spuneau ca au pariat cate 500 de euro pe victoria lui Dinamo si ma sfatuiau si pe mine sa pun banii pe romanii mei”, povesteste in Cancan un taximetrist care a dorit sa-si pastreze anonimatul.

Țara europeană în care s-a înregistrat cea mai mare rată de infectare cu Covid-19 din lume
BRAT

Modifică setările cookies