FOTO ȘI VIDEO Incredibil! Portarul celor de la Sevilla, lovit din nou de un suporter în Europa League: a doua oară într-o lună

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 16 Martie 2023, 21:55
Data actualizarii: Joi 16 Martie 2023, 21:55

Marko Dmitrovic, portarul celor de la Sevilla, a fost din nou ținta fanilor adverși la un meci din Europa League.

Joi seară, la Fenerbahce - Sevilla 1-0, meciul din returul optimilor de finală ale Europa League a fost oprit în minutul 55. Marko Dmitrovic se pregătea să repună mingea din marginea careului de 6 metri, însă goalkeeper-ul oaspeților s-a prăbușit pe gazon după ce a fost lovit de un obiect aruncat din peluză.

Marko Dmitrovic, portarul celor de la Sevilla, atacat din nou de fani

Marca scrie că fanii turci din peluză au aruncat mai multe obiecte spre teren, inclusiv brichete, iar una dintre ele l-ar fi nimerit pe Dmitrovic, care a acuzat dureri și a avut nevoie de intervenția staff-ului medical.

Jucătorii lui Fenerbahce s-au dus în mai multe rânduri în dreptul peluzei și i-au rugat pe fani să renunțe la astfel de gesturi. În cele din urmă, după aproximativ cinci minute de pauză, arbitrul englez Michael Oliver a reluat jocul, iar goalkeeper-ul sârb al formației din La Liga a putut continua.

În ciuda eșecului de la Istanbul, 0-1, Sevilla s-a calificat în sferturile de finală din Europa League, cu 2-1 la general.

Marko Dmitrovic, atacat și la meciul cu PSV

În urmă cu mai puțin de o lună, pe 23 februarie, la meciul PSV - Sevilla 2-0, Marko Dmitrovic a fost atacat de un suporter intrat pe teren.

Suporterul echipei PSV Eindhoven a fost condamnat la trei luni de închisoare, dintre care una cu suspendare. Fanul respectiv, Dylano K., şi-a explicat gestul prin faptul că a vrut să arate că este amuzant. În plus, el a spus la tribunalul din Den Bosch că băuse mult alcool.

În momentul faptelor, Dylano K. avea deja interdicţie de acces în stadion, însă a reuşit să intre la meci folosind abonamentul altui fan.

Suporterul a declarat că nu s-a gândit la consecinţele faptelor sale. După ce imaginile cu el agresându-l pe portar au apărut în social media, Dylano K. a fost exclus din grupul de suporteri şi concediat de la locul de muncă. În plus, unii membri ai familiei sale au primit ameninţări.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!