Marius Sumudica Astra Giurgiu West Ham Europa League

"Este incredibil! E INCREDIBIL ce se intampla!" Sumudica, revoltat dupa meciul cu West Ham! Ce atac a lansat

Incantat de golul superb al lui Boldrin cu West Ham, Sumudica s-a enervat din nou pe sefii din fotbal din cauza unei situatii unice.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 31 Iulie 2015, 13:47
Data actualizarii: Vineri 31 Iulie 2015, 13:47

Ca sa ii "protejeze" pe fotbalistii romani in fata numarului mare de jucatori straini veniti in Liga I, sefii fotbalului au restrictionat transferurile din strainatate.

Practic, fotbalisti din America de Sud care nu au si cetatenie europeana nu pot juca in Liga I. Decat daca sunt fotbalisti cu prezente in nationala. Adica jucatori scumpi.

"Este incredibil! E incredibil ce se intampla! Dau doua exemple: Eu, Marius Sumudica... cu relatiile mele fara comisioane platite, aduc doi jucatori in tara."

"Moraes la Bistrita care se vinde cu 1.5 milioane de euro si nu stia nimeni de el si nu juca la nationala, pentru ca e greu sa aduci brazilieni care joaca la nationala. Sau argentinieni. Si Junior Moraes este acum la Dinamo Kiev"

"Si il aduc pe acest Boldrin fara bani, fara comision, fara suma de transfer, la 25 de ani in Romania, si vedeti ce poate sa faca. E un jucator care ridica nivelul calitativ", a spus Sumudica la Sport.ro

Modifică setările cookies