FOTO ȘI VIDEO Ce a declarat Marko Dmitrovic, portarul atacat în timpul meciului de un suporter al lui PSV, după incidentul violent 

Marko Dmitrovic Europa League FC Sevilla PSV Eindhoven Europa League
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 24 Februarie 2023, 07:57
Data actualizarii: Vineri 24 Februarie 2023, 08:08

Un incident a avut loc, joi seară, la partida PSV Eindhoven – FC Sevilla, scor 2-0, din play-off-ul pentru optimile Europa League. 

După fluierul de final, un fan a intrat pe teren și a încercat să-l atace pe portarul Sevillei, Marko Dmitrovic, însă nu a avut nicio șansă cu sârbul.

Goalkeeperul l-a pus imediat la punct pe suporter și l-a trântit la pământ. Jucătorii au sărit în ajutorul portarului sârb, iar stewarzii l-au luat pe fan de acolo.

Reacția lui Marko Dmitrovic după incidentul violent 

 

"Un fan m-a atacat de la spate. Îmi imaginez că era nervos din cauza rezultatului, probabil și puțin băut. M-a împins, dar l-am imobilizat până a venit echipa de securitate. 

Sunt furios, sper să nu se mai întâmple asemenea lucruri și să fie pedepsit. Nu voi spune ce mi-aș fi dorit să-i fac. Mă bucur că am fost conștient de locul în care mă aflu și m-am controlat. Dacă cineva mă atacă, mă apăr", a declarat Marko Dmitrovic, potrivit Marca.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!