GALERIE FOTO Soția starului Spaniei a reacționat dur după ce fotbalistul a fost acuzat că ”se victimizează”: ”Încercați să-l distrugeți!”

EURO 2024
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 09 Iulie 2024, 18:35
Data actualizarii: Marti 09 Iulie 2024, 18:35

Spania se va duela cu Franța în semifinala EURO 2024, meci transmis în direct de la 22:00, pe PRO TV și VOYO.

Înaintea meciului, presa din Spania a lansat un atac la adresa lui Alvaro Morata, căpitanul spaniolilor. Atât presa din Spania, cât și o parte dintre suporterii ”Furiei Roja” l-au pus la zid pe atacant pentru prestațiile de la turneul final, între scandalul din jurul lui Alvaro Morata are rădăcini mai vechi.

Soția lui Alvaro Morata a sărit în apărarea căpitanului Spaniei

Într-un interviu recent acordat pentru El Mundo, Morata a mărturisit că nu se mai simte fericit în Spania și se gândește chiar să se retragă de la echipa națională la finalul acestui turneu final. De altfel, zilele trecute, presa italiană a anunțat că Alvaro Morata este pe punctul de a o părăsi pe Atletico Madrid pentru a semna cu AC Milan.

Se poate, să mă retrag de la echipa națională este o posibilitate despre care nu aș vrea să vorbesc foarte mult acum, dar este foarte posibil. (...) În străinătate sunt mai fericit, am spus-o de multe ori, pentru că oamenii mă respectă. În Spania nu există respect pentru nimeni și nimic”, a spus Alvaro Morata pentru El Mundo.

După declarațiile lui Morata, cei de la El Confidencial a lansat un atac dur la adresa fotbalistului. ”Morata, un căpitan care face de râs Spania și nu doar printr-un nivel slab la EURO 2024”.

Jurnaliștii spanioli au continuat: ”Alvaro Morata a făcut destule pentru a fi considerat o victimă. Pe tot parcursul EURO 2024, s-a plâns că nu este respectat în Spania și că este mai apreciat în străinătate. Pe teren nu joacă nimic și strică totul prin comentariile sale”.

La scurt timp, a venit și replica soției lui Alvaro Morata, Alice Campello, care a sărit în apărarea soțului ei și i-a criticat pe jurnaliștii spanioli pentru faptul că lovesc în echipa națională înaintea unui meci extrem de important.  

Urăsc să o fac pe victima și să creez polemică, dar asta nu mi se pare normal, îmi pare rău. Vi se pare normal? Singurul lucru pe care îl văd la un nivel deplorabil este ceea ce se scrie în presă, să dai un astfel de titlu cu o zi înainte ca Spania să joace o semifinală.

Mi se pare incredibil că în loc să încurajați un jucător al echipei naționale, încercați să îl distrugeți. Cum credeți că o persoană poate da totul pentru țara sa când simte că nimeni nu are încredere în el? Ce vreți să obțineți cu un astfel de titlu? Să generați și mai multă ură împotriva unei persoane?

Mult noroc! Fiecare poate avea propria sa părere și fiecare este liber să și-o exprime. Nu trebuie să fie de acord toată lumea, dar sunt forme și forme de exprimare, mai ales atunci când ești jurnalist și ai atât de multă putere de a influența tinerii. Chiar vrem asta? Trebuie să fim niște oameni mai buni și să nu normalizăm astfel de lucruri, indiferent că este vorba despre Alvaro sau despre altcineva.

Nu trebuie să uităm că acești jucători au mamă, tată, soție, copii care sunt nevoiți să citească aceste porcării. Acest articol este doar un exemplu dintre miile de articole apărute zilnic. Înainte să vorbim trebuie să ne gândim cum ne-am simți noi în locul lor. Repet: fiecare este liber să spune ce gândește, dar să nu jignească”, a scris Alice Campello într-o postare pe Instagram.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!