Nu a primit notă de trecere! Arbitrul Felix Zwayer, făcut praf după România - Olanda

Romania EURO 2024 Olanda EURO 2024
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 02 Iulie 2024, 21:44
Data actualizarii: Marti 02 Iulie 2024, 21:48

România a pierdut în fața Olandei, scor 0-3, și a fost eliminată de la EURO 2024.

Arbitrul Felix Zwayer, nota 4, pentru prestația din meciul România - Olanda

Site-ul specializat în arbitraj, archivovar.es, i-a acordat arbitrului neamț Felix Zwayer nota 4,0 pentru prestația din meciul România – Olanda.

Spaniolii au remarcat că centralul din Germania a fluierat prea ușor anumite faulturi, însă, de departe, în opinia acestora, cea mai mare eroare a lui Zwayer a venit în minutele de final, când Zwayer a oprit un atac promițător al lui Denis Alibec.

Felix Zwayer a dezamăgit după o prestație slabă la meciul România – Olanda. Arbitrul german, care a avut mai degrabă un EURO destul de slab, a continuat în aceeași dinamică, deși a arbitrat un meci relativ simplu. A fluierat fault pentru contacte minime și a oprit un atac promițător al României la scorul de 1-0, inventând un joc periculos care nu a existat.

A arătat cartonașe în patru rânduri, dar ar fi putut arăta doar două. Nu a avut succes nici la acest capitol. Pe lângă golul anulat la VAR al olandezilor, meciul s-a desfășurat fără acțiuni care i-ar fi putut complica și mai tare prestația lui Felix Zwayer”, au scris spaniolii.

VIDEO Rezumatul meciului România - Olanda 0-3

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!