VIDEO EXCLUSIV Cine e idolul lui Lucian Sânmărtean: ”Stăteam și mă uitam la el. Alerga pur și simplu printre noi”

Lucian Sanmartean EURO 2024 EURO 2024 Lucian Sânmărtean
Ionuț Stoica
Data publicarii: Sambata 08 Iunie 2024, 21:04
Data actualizarii: Sambata 08 Iunie 2024, 21:03

România debutează la EURO 2024 împotriva selecționatei Ucrainei, luni, 17 iunie de la ora 16:00.

Lucian Sânmărtean a retrăit amintiri de la ultimul turneu final la care a participat naționala României, în cadrul emisiunii "Emoții Europene", moderată de Cătălin Oprișan și Andru Nenciu.

Lucian Sânmărtean: "Stăteam și mă uitam"

Fostul internațional român a fost întrebat despre cel mai bun meci făcut din cariera sa. Sănmârtean, în schimb, a preferat să vorbească despre cea mai frumoasă partidă din care a făcut parte, înfrângerea în fața celor de la Manchester United, scor 0-5, în care idolul său, englezul Ryan Giggs, a făcut show.

  • Lucian Sânmărtean / Sport Pictures

"Cea mai frumoasă partidă la care am luat parte și în care am pierdut cu 5-0 a fost în Champions League, împotriva lui United, în care am descoperit întradevăr cât de mari sunt acei jucători din Premier League. Stăteam și mă uitam la Ryan Giggs, care alerga pur și simplu printre noi. Îi vedeam numărul din spate si încercam să trag de mine, unde trebuie să ajung, la ce nivel de intensitate trebuie să ajung, ce pregătire trebuie să fac ca să pot ajunge la nivelul lor", a declarat Lucian Sânmărtean, în cadrul emisiunii "Emoții Europene".

Emoții Europene, de luni până vineri, LIVE pe SPORT.RO și VOYO

Emisiunea "Emoții Europene", difuzată pe SPORT.RO și VOYO, oferă fanilor ocazia de a retrăi momente deosebite de la Campionatele Europene prin poveștile și amintirile unor personalități importante din fotbalul românesc. Emisiunea se desfășoară zilnic, cu excepția week-end-urilor, în perioada 29 mai - 13 iunie, și este prezentată de la ora 11:00.

Următorul mare eveniment fotbalistic, Campionatul European din Germania , va fi transmis în exclusivitate de PRO TV, PRO ARENA și VOYO, începând cu 14 iunie. Cele mai importante faze ale competiției vor putea fi revăzute pe site-ul SPORT.RO, astfel suporterii pot beneficia de acoperire completă a acestui turneu de mare anvergură.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!