Decizie importantă luată de Didier Deschamps în privința lui Kylian Mbappe înaintea meciului cu Spania

kylian mbappe Didier Deschamps EURO 2024 EURO 2024 Kylian Mbappe / Sursă Foto - Imago Images
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 08 Iulie 2024, 20:23
Data actualizarii: Luni 08 Iulie 2024, 20:23

Didier Deschamps i-a decis soarta lui Kylian Mbappe. Anunț împortant făcut de selecționerul francez în conferința de presă dinaintea semifinalei Euro 2024.

  • Franța întâlnește Spania, marți, de la ora 22:00, pe stadionul din Munchen.

Didier Deschamps a vorbit despre Mbappe, înlocuit în timpul sferturilor de finală câștigate la penalty-uri împotriva Portugaliei.

"Știam că prelungirile vor fi un pic dure pentru el. Din punct de vedere muscular, va fi cu siguranță pe teren. Am vrut să se odihnească cât mai mult posibil. Am făcut tot ce am putut și sunt convins că Kylian este în formă. Mâine va da tot ce are mai bun, la fel ca și restul grupului", a spus selecționerul Franței, potrivit Corrieredellosport.

Deschamps a lăudat Spania

Despre forța și valoarea Spaniei, adversara din semifinală, Deschamps a spus: "Spania este echipa care a jucat cel mai bine la acest Campionat European până acum. A lăsat cea mai bună impresie după fiecare meci."

Campionatul European din Germania 2024 se va disputa în perioada 14 iunie - 14 iulie și va fi transmis în exclusivitate pe PRO TV, PRO ARENA și VOYO. Cele mai importante faze vor putea fi revăzute pe site-ul SPORT.RO.

https:// <iframe allowfullscreen mozallowfullscreen webkitallowfullscreen width="600" height="360" frameborder="0" scrolling="no" src="https://www.sport.ro/video/get-video/video_url_identifier/329403/video_player_div/videoPlayer/player_dimension/600X360/video_embed/1/article_category_url_identifier/EMBED/autoplay/off"></iframe>

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!