Casele de pariuri au ales marea favorită pentru câștigarea EURO 2024

semifinale euro 2024 EURO 2024
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 07 Iulie 2024, 17:52
Data actualizarii: Duminica 07 Iulie 2024, 17:52

Campionatul European din Germania este transmis de PRO TV, Pro Arena și VOYO.


Patru echipe de top au rămas în cursa pentru marele trofeu, iar casele de pariuri o dau drept favorită pe Spania înainte de semifinalele de la EURO 2024.

Spania, favorită pentru câștigarea EURO 2024

Ibericii vor avea un test dificil în penultimul act al competiției, la Munchen, în compania fostei campioane mondiale Franța, care a trecut de Belgia și Portugalia în fazele eliminatorii ale turneului final.

”Furia Roja” are o cotă de 2.90 pentru a câștiga Campionatul European după 12 ani, în timp ce Franța este favorita numărul doi, cu o cotă de 3.65.

Anglia este abia a treia favorită, cu o cotă de 3.85, iar Olanda, echipa care a eliminat România și Turcia în fazele eliminatorii, are o cotă de 5.50 pentru a deveni campioană europeană.

Programul semifinalelor EURO 2024:

  • Spania - Franța, ora 22:00, 9 iulie (Munchen)
  • Olanda - Anglia, ora 22:00, 10 iulie (Dortmund)

Finala EURO 2024: 14 iulie (Berlin)

Ce le-a spus Julian Nagelsmann jucătorilor, în vestiar

La conferința de presă care a avut loc după meciul cu Spania (1-2), selecționerul Germaniei a dezvăluit mesajul transmis jucătorilor după eliminarea de la EURO. 

"Le-am spus că nu meritau să iasă din competiție. Tuturor ne lipsesc familiile, dar nimeni nu a vrut să plece. De la începutul acestor șase săptămâni a fost o atmosferă frumoasă în echipă. 

Se poate spune că am dat totul pentru a câștiga acest meci. Fiecare jucător, fie că a fost titular sau a venit de pe bancă, a dat totul pentru această partidă. Este dureros", a explicat Julian Nagelsmann. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!