Am scapat de Cassano, revine Del Piero pentru Euro?

ITALIENII STRANG RANDURILE
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 04 Aprilie 2008, 12:22
Data actualizarii: Vineri 04 Aprilie 2008, 12:22

Romania a scapat de Cassano, dar nu si de Del Piero. Aflat de mai mult timp in dizgratia lui Donadoni, atacantul lui Juve ar putea fi inclus in lotul pentru Euro. Donadoni a declarat pentru agentia Datasport ca si contracandidatul lui Mutu la titlul de golgheter al Italiei este in vederile lui:   

"Este aproape imposibil ca Antonio Cassano sa fie in lot. El are acum o responsabilitate importanta, aceea de a demonstra ca este un adevarat profesionist. Este un jucator foarte bun, dar ceea ce a facut in trecut l-a costat. Nu spun ca sigur nu va fi la Euro, dar el are un handicap in acest moment. Borriello face un campionat extraordinar, dar de la el astept in continuare sa confirme. Del Piero este pe lista si este unul dintre jucatorii cu care am vorbit cel mai mult", spune Donadoni.

"Am fost extrem de sincer, nu ma astept la nimic in privinta contractului, am incercat sa merg mai departe. E clar ca au fost diferente intre cerere si oferta, dar nu inteleg de ce se mai vorbeste inca despre acest lucru. Eu merg mai departe, muncesc, iar obiectivul meu este turneul final. Sunt satisfacut de ceea ce am reusit in acesti doi ani. Am beneficiat de un grup de jucatori extraordinari si sunt fericit ca i-am antrenat pana in acest moment. Sunt convins ca imi vor aduce in continuare multe bucurii din acest moment si pana la finalul Campionatului European", a precizat Donadoni.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!