Ferrari sfideaza criza in Romania! VEZI ce spune Luca di Montezemolo la ProMotor!

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 28 Septembrie 2009, 10:00
Data actualizarii: Luni 28 Septembrie 2009, 11:29

Contrar pietei auto locale, care pe segmentul de lux scade cu peste 60%, reprezentantul Ferrari are in prezent 40 de comenzi in derulare, in conditiile in care si anul viitor va putea livra tot 25 de masini.

Forza Rossa, importatorul Ferrari si care este condus in acest moment de Camelia Bazac, sotia Ministrului Sanatatii, va livra in acest an 25 de automobile, in valoare totala de peste 5 mil. euro, dintre care 16 au fost deja vandute in primele sapte luni ale acestui an. Cel mai scump model livrat din acest an, este un 599 GTB Fiorano HGTE, de peste 320.000 de euro.

Camelia Bazac, directorul general al Forza Rossa, spune ca vanzarile marcii Ferrari, care comercializeaza masini cu preturi intre 200.000 si 350.000 de euro, nu au inregistrat o scadere pe fondul crizei financiare, fiind deja vanduta cota importatorului si pe anul urmator.

La aproape un an si jumatate de la deschiderea oficiala a primului showroom Ferrari din Romania si totodata din Europa de Sud-Est, vanzarile marcii italiene, una dintre cele mai cunoscute din lume, nu par afectate de criza financiara, cotele alocate pietei locale fiind deja vandute aproape integral si pentru 2010.
Noul 458 Italia, lansat la Frankfurt, va ajunge in Romania anul viitor spre primavara, la un pret de aproximativ 180.000 de euro fara taxe.

Sursa: Ziarul Financiar

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!