Scandal MONSTRU la Galati! Grigoras: "A venit cu 500 de meciuri din Spania, e prea bun!" Contra acuza: "Am fost amenintat!" Doi super atacanti pot lipsi cu Steaua:

Autor: Sport.ro
Vineri 19 Aprilie 2013, 20:59

Otelul 0-3 Petrolul | Scandal la Galati! Grigoras si Contra s-au certat in pauza meciului! Antrenorul Petrolului spune ca a fost amenintat cu bataia

"Stiam ca se vor desface si ca vom avea spatii. Am si mizat pe asta. Otelul a avut cateva ocazii, dar noi am jucat bine. Calificarea nu e jucata, Otelul e o echipa serioasa si trebuie sa o tratam cum trebuie.

Nu suntem favoriti sa castigam Cupa; ce-i drept, am luat o optiune serioasa pentru finala, insa mai avem de jucat. Urmeaza un meci greu cu Steaua, luni, impotriva echipei care a dominat campionatul si vreau sa aratam cat mai bine.

Sper ca baietilor sa le fie gandul la fiecare meci in parte si sa nu se vada deja castigatori cand intra pe teren.

Nu sunt la nivelul domnului Grigoras; nu l-am jignit cu nimic, dar i-am reprosat ca s-a luat tot meciul de arbitrul de rezerva. Am incercat sa-i explic ceva si el mi-a raspuns urat; era normal sa reactionez si sa-i zic sa taca.

Din punctul meu de vedere trebuie sa ne respectam, incidentul este deja uitat. Am vrut sa-i cer scuze la pauza, dar secundul sau mi-a zis sa-mi vad de treaba ca ma bate.", a spus Contra la Digisport.

"Sauvadet se pare ca are o ruptura musculara, e o pierdere mare. Despre Bokila nu stim inca nimic, sper sa isi revina repede, el a suferit doar o contuzie mai puternica. Sper ca pana luni sa avem toti jucatorii bine din punct de vedere fizic si sa mergem cu capul sus pe national arena, sa facem o figura frumoasa", a adaugat acesta.

Scenariu sumbru în România: numărul cazurilor de Covid-19 se va dubla într-o lună. Explicația specialiștilor
BRAT