Dumitru Dragomir e revoltat după ce a văzut în Cupa României: ”O porcărie!”

Dumitru Dragomir Cupa Romaniei Cupa Romaniei Dumitru Dragomir
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 19 Aprilie 2024, 19:07
Data actualizarii: Vineri 19 Aprilie 2024, 19:07

Dumitru Dragomir contestă noul format al Cupei României.

Fostul șef al Ligii Profesioniste de Fotbal a vorbit despre finala Cupei României, care se va disputa între divizionara secundă Corvinul Hunedoara și nou-promovata Oțelul Galați.

Dragomir le-a transmis felicitări celor de la Corvinul Hunedoara și a criticat în termeni duri noul format al Cupei României, implementat de Federația Română de Fotbal în ultimele două sezoane.

Cei de la FRF au decis să renunțe la vechiul format cu faze eliminatorii și să implementeze un sistem cu patru grupe, din care primele două se califică direct în sferturile competiției.

Dumitru Dragomir: ”O mare porcărie!”

„Nu am nimic cu cele două finaliste din acest sezon. Departe de mine acest gând! Însă dacă Voluntariul folosea echipa de bază, niciodată Corvinul, care acum este o echipă de Liga 2, nu ajungea în finală. Însă, până la urmă, le transmit celor de la Corvinul un mare bravo pentru această reuşită!

Acest format de desfăşurare a Cupei României mi se pare o mare porcărie. E o prostie! Meciurile sunt prea aglomerate, datele sunt puse cum sunt puse că alte ferestre nu sunt, şi sunt mult mai multe meciuri. Aşa că foarte multe echipe preferă să joace în Cupa României cu rezervele, în special echipele mari de la noi, din România.

Burleanu şi cei de FRF trebuie să mediteze asupra acestui aspect, iar dacă lor le place ce se întâmplă acum în România, atunci e treaba lor. Mie mi se pare o prostie şi cum se joacă acum începând din sferturi. Păi, cum să nu joci tu tur – retur sferturile şi semifinalele Cupei României?!”, a spus Dragomir, la ProSport.

Finala Cupei României din ediția 2023-2024 se va disputa la Sibiu, pe stadionul Municipal, pe data de 15 mai. Tot acolo s-a disputat și finala din sezonul precedent, dintre Universitatea Cluj și Sepsi OSK, câștigată la penalty-uri de covăsneni.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!