Dinamo Cupa Romaniei dinamo - sepsi osk Cupa Romaniei

CUPA ROMÂNIEI | Dinamo - Sepsi OSK 2-3 | Victorie pentru oaspeți pe Arcul de Triumf! „Câinii” s-au trezit pe final 

Sepsi Sf. Gheorghe s-a impus în meciul cu Dinamo din Cupa României. 

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 08 Noiembrie 2022, 21:42
Data actualizarii: Marti 08 Noiembrie 2022, 23:35

Dinamo - Sepsi OSK 2-3

FINAL!

Min. 90+3: GOOOOL DINAMO! Iulian Roșu a luat o acțiune pe cont propriu și a șutat din aproximativ 20 de metri, balonul a fost deviat și s-a dus în poartă!

Min. 88: AUTOGOL! Ștefănescu centrează din banda stângă în fața porții, acolo Patriche lovește balonul greșit și trimite în plasă!

Min. 82: GOOOOL DINAMO! Iulian Roșu execută o lovitură liberă, portarul respinge dar nu prinde balonul, care se lovește de Ciobotariu și intră în poartă!

Min. 58: GOOOOL SEPSI! Păun se înalță după o centrare venită dintr-o lovitură liberă executată din apropierea tușei și înscrie cu o lovitură de cap, plasată la prima bară! 

Min. 46: A început a doua repriză!

PAUZĂ

Min. 43: OCAZIE SEPSI! Ciobotariu reia cu capul după o centrare înaltă, dar balonul se duce în transversală. 

Min. 17: GOOOOOL SEPSI! Francisco șutează puternic din aproximativ 20 de metri, șut direct după un balon respins de apărerea dinamovistă, și îl învinge pe Dujmovic! 

Min.1: A început meciul!


Echipele de start

Dinamo: Dujmovic - Giafer, Bena, Patriche - Larrucea - Ghezali, Iglesias, Neluț Roșu, Amzăr - Bani - Pop
Rezerve: Fara, Dudea, Iulian Roșu, Demici, Borcea, Buhăescu, Șerban, Delciu, Florescu
Antrenor: Ovidiu Burcă 

Sepsi Sf. Gheorghe: Bengan - Aganovic, Ciobotariu, Tamaș, Ispas - Păun, Francisco - Bărbuț, Achahbar, Varga - Tudorie
Rezerve: Niczuly, Rodriguez, Dragomir, Ștefănescu, Matei, Safranko, Dumitrescu, Ninaj, Golofca
Antrenor: Cristiano Bergodi 


Dinamo - Sepsi OSK, LIVE TEXT de la 21:00

În ultima perioadă, Dinamo se află pe un trend ascendent. Elevii lui Ovidiu Burcă (42 ani) au ajuns la 8 meciuri fără înfrângere în Liga 2 și Cupa României. 

Câinii” au primit și o veste bună din partea Ministerului Sportului. Meciul cu Sepsi OSK, de marți, 8 noiembrie, de la 21:00, din grupele Cupei României, se va disputa pe Arcul de Triumf, LIVE TEXT pe www.sport.ro

Dănuț Lupu nu este entuziasmat că Dinamo va juca pe Arcul de Triumf 

În direct la Ora Exactă în Sport, pe PRO Arena, Dănuț Lupu a mărturisit că Dinamo are probleme interne mult mai mari decât plătirea unei sume importante de bani pentru rezervarea Arcului de Triumf. 

„Eu nu înțeleg de ce spuneți 'în sfârșit'. Cred că o echipă cu problemele lui Dinamo nu e ajutată cu nimic că plătește foarte mulți bani să joace pe Arcul de Triumf. Dar este alegerea lor, sper să reușească să câștige diseară. Dar nu știu cât poate să-i ajute să câștige, la ora actuală, Arcul de Triumf.

Credeți că vor mai reuși să joace în afară de acest meci pe Arcul de Triumf? Nu cred că Dinamo avea nevoie să plătească o asemenea sumă să joace pe Arcul de Triumf. Cred că prioritățile lor ar fi fost altele. Ei spun că scot banii din bilete. Bine, nu e problema mea asta, dar nu îi avantajează să joace pe un teren ca cel de pe Arcul de Triumf. Cu ce îi ajută pe ei care vine foarte multă lume care are abonamentele plătite? Că abonamentele alea, din câte am înțeles, sunt date din vară.

Important e ca ei să reușească să câștige. Atât timp cât vor avea rezultate pozitive, ușor, ușor, și lumea va fi alături de ei”, a declarat Dănuț Lupu la Ora Exactă în Sport, pe PRO Arena. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!