HAOS in Brazilia! Anuntul care cutremura FIFA: "Nu mai avem bani sa terminam stadionul!" Doua arene vor sa se RETRAGA de la CM

HAOS in Brazilia! Anuntul care cutremura FIFA: "Nu mai avem bani sa terminam stadionul!" Doua arene vor sa se RETRAGA de la CM

►PRO TV prezinta: Steaua - Dinamo, azi 20:30! Fotbal pentru toata lumea!

Mai sunt 3 luni pana la startul Cupei Mondiale, dar Brazilia inca nu este pregatita pentru organizarea unui asemenea turneu. Stadionul lui Corinthians va fi inaugurat in luna aprilie desi nu va fi gata, dar ieri primarul din Porto Alegre a detonat bomba pentru brazilieni: nu mai are bani sa termine lucrarile la stadion si vrea sa retraga orasul sau de pe harta Cupei Mondiale. Nu e singurul oras care isi doreste asta. Sao Paolo vrea sa renunte pentru ca stadionul lui Corinthians este mult in urma cu lucrarile.

La Porto Alegre sunt probleme cu facilitatile pentru media si sponsorii Cupei Mondiale.

"Daca stadionul nu are aceste zone nu poate organiza meciuri. Astea sunt regulile FIFA", a declarat primarul Jose Fortunati. El a cerut Guvernului mai multe fonduri, insa brazilienii au investit oricum enorm pana acum in infrastructura si stadioane noi pentru a organiza Cupa Mondiala din 2014. In plus, Brazilia se pregateste si pentru Jocurile Olimpice din 2016, in conditiile in care mii de oameni au iesit pe strazi sa protesteze impotriva acestor evenimente.

"Daca nu ne dau bani, nu vom organiza aici meciuri de la Cupa Mondiala. Nu exista un plan B", a mai spus primarul din Porto Alegre.

Stadionul din Porto Alegre trebuie sa gazduiasca patru meciuri din grupe si cel putin un meci din optimi. Nationale ca Franta, Olanda si Argentina au meciuri programate pe stadionul Beira-Rio.

Culmea, stadionul a fost inaugurat oficial chiar de presedintele Braziliei, Dilma Rousseff, care a venit insotit de Ronaldo, care s-a declarat incantat de noua arena a lui Gremio. Totusi, orasul legendarului atacant brazilian s-ar putea face de ras in aceasta vara. 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Românii vor să scape de pandemie. Peste 8.000 de oameni s-au vaccinat la maratonul din București
BRAT
Modifică setările cookies