El a marcat CAT Messi si Ronaldo impreuna, dar NU are loc la Mondial! Cea mai mare pierdere pentru o tara imensa!

Autor: Sport.ro
Vineri 23 Mai 2014, 19:20

	El a marcat CAT Messi si Ronaldo impreuna, dar NU are loc la Mondial! Cea mai mare pierdere pentru o tara imensa!

Detine mai multe recorduri, a marcat la Mondiale cat Messi si Ronaldo impreuna, insa nu are loc in Brazilia. E povestea lui Landon Donovan, jucatorul celor din SUA.

Sutele de milioane de americani care sunt fani ai sportului se vor uita in iunie la Cupa Mondiala din Brazilia. Ei vor vedea o noua participare a SUA la CM, dar fara sa ca in teren sa fie si Donovan.

VETERANUL

Cel mai bun marcator din istoria echipei SUA, cu 57 de goluri, Landon va lipsi pentru prima data de la Mondial. Selectionerul Klinsmann a luat decizia de a nu-l mai convoca dupa trei turnee finale la care a fost prezent sub culorile americanilor.

Daca ar fi fost prezent si in Brazilia, Donovan egala un record fantastic: patru prezente la CM, cum au oameni ca Pele sau Bobby Charlton.

Dintre golurile marcate de el la nationala, trei au fost la turneele finale, cat au inscris Messi si Ronaldo la un loc la CM. Leo are un gol in fata Serbiei la CM 2006; Cristiano a marcat un gol in 2006 cu Iran si inca unul in fata Coreei de Nord, in 2010.

Donovan e al doilea cel mai selectionat jucator din istoria SUA: 156 de partide. El joaca in prezent pentru LA Galaxy.

SUA este in grupa G la CM, alaturi de Germania, Portugalia si Ghana.

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /
Cum au copiat studenţii exmatriculaţi de la Drept la toate examenele din prima sesiune
BRAT

Modifică setările cookies