Campionate externe

Si-au DESFIINTAT nationala dupa o performanta istorica: "Alo! Nu mai venim sa jucam, nu exista echipa nationala"

Fotbalul milionarilor e la zeci de ani distanta fata de jocul asta. Se cheama la fel, dar n-are nimic in comun cu fitele bogatilor.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 17 Februarie 2012, 12:45
Data actualizarii: Vineri 17 Februarie 2012, 12:36

Botswana a anulat cel mai tare amical pe care federatia l-a organizat in ultimii ani, contra Egiptului, pentru ca... nu mai are echipa nationala.

Dupa ce a participat in premiera la Cupa Africii pe Natiuni, Botswana a ramas fara nationala! Antrenorul Stanley Tshosane le-a transmis egiptenilor ca n-au cum sa mai vina la Cairo pentru amicalul programat pe 29 februarie. Chiar daca aveau asigurate transportul si cazarea, botswanezii au refuzat!

"Antrenorul ne-a spus ca nu e gata si ca acum nu exista echipa nationala", a spus directorul tehnic al federatiei, Sonnyboy Sethibe, pentru BBC.

Tsosane le-a transmis sefilor lui ca nu vrea sa fie deranjat in vacanta pe care si-a laut-o dupa Cupa Africii., dar a dat cateva lamuriri referitoare la amicalul ratat in Egipt:

"Mai multi jucatori mi-au spus ca nu mai joaca la nationala, ca nu-i mai intereseaza. Inca n-am mai discutat cu ei, nu stiu pe cine ma bazez si pe cine nu. Acum, putem spune ca nu avem o echipa nationala!"

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies