Presedintele Bancii Centrale Europene va fi "COLEG DE BANCA" cu Balotelli :)) Vezi in ce TOP a reusit sa intre Super Mario:

Autor: Sport.ro
Vineri 19 Aprilie 2013, 09:45

	Presedintele Bancii Centrale Europene va fi "COLEG DE BANCA" cu Balotelli :)) Vezi in ce TOP a reusit sa intre Super Mario:

Vezi Iista completa a celor mai influenti 100 de oameni ai lumii

Admirat, criticat, excentric, pueril, genial - sa fii pe primele pagini ale ziarelor din toata Europa, indiferent daca ai dat un gol magnific, sau daca, pur si simplu, te-ai dus sa iei doua portocale de la magazin, nu e lucru simplu.

Mario Balotelli reuseste. Si ii iese bine de tot. Orice ar face, lumea vrea sa afle ultimele noutati despre el. E jucatorul la care orice pusti la inceput de cariera se uita cu admiratie. Chiar daca asta nu e intotdeauna recomandat :)

Tocmai pe aceste criterii, prestigioasa publicatie americana Time Magazine l-a inclus pe Mario Balotelli pe ravnita lista a celor mai influente 100 de persoane ale lumii.

Balotelli va onora invitatia de a fi prezent la gala de decernare a distinctiilor, care va avea loc pe 23 aprilie la New York.

Alaturi de Balotelli, din lumea sportului vor mai face parte baschetbalistul LeBron James, tenismena Na Li, schioarea Lindsey Vonn si Travis Tygart, directorul general al agentiei anti-doping care a facut lumina in 'cazul Armstrong'.

Alaturi de acestia, pe lista se afla si personalitati marcante ca Barack Obama, Papa Francesco sau presedintele Bancii Centrale Europene, Mario Draghi, cel care este al doilea italian din top alaturi de Balotelli.

►LISTA COMPLETA A CELOR MAI INFLUENTI 100 DE OAMENI AI LUMII

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /
Regele Spaniei, în carantină, după ce a intrat în contact cu o persoană infectată cu SARS-CoV-2
BRAT

Modifică setările cookies