Cum se DISTRUGE un talent de 40 de milioane de euro! Neymar a lasat gravida o MINORA! Chelsea a renuntat la el!

Autor: Sport.ro
Vineri 13 Mai 2011, 14:21

	Cum se DISTRUGE un talent de 40 de milioane de euro! Neymar a lasat gravida o MINORA! Chelsea a renuntat la el!

Neymar a anuntat pe site-ul personal ca va deveni tata dupa ce a lasat gravida o fosta iubita care are in prezent 17 ani!!!

"Pot sa confirm informatiile din presa, o sa devin tata anul acesta. Familia mea si familia ei au convenit sa ne ajute la aducerea pe lume al acestui copil. Am convenit sa nu publicam numele mamei pentru a nu pune in pericol sarcina prin expunere inutila in media. Cer ca toata lumea sa respecte aceasta decizie. Ne dorim sa fim lasati in pace! In final, spun ca ma rog la Dumnezeu sa binecuvanteze viata copilului nostru! O sa fie foarte iubit si va primi toata afectiunea de care are nevoie!" a anuntat Neymar.

Neymar era in tratative avansate cu Chelsea pentru un transfer record vara aceasta de 40 de milioane de euro, insa presa din Anglia anunta ca este foarte putin probabil ca un jucator care asteapta copil cu o minora sa fie transferat in Premier League.

Neymar a revenit in Brazilia din Columbia, acolo unde a avut meci cu Once Caldas in Copa Libertadores. Fanele sale au izbucnit in lacrimi cand jucatorul a recunoscut ca va deveni tata la 19 ani!

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /

Din nou la Euro! Joi, 14 noiembrie, 20:00 Romania U21 - Finlanda U21, in direct la PRO TV!

Toata Romania vede Romania! la PRO TV Luptele FINALE pentru nationala: vineri, 15 noiembrie, 21:45, Romania - Suedia! Luni, 18 noiembrie, 21:45, Spania - Romania!

Chirițoiu: Ajutorul de stat oferit CFR Marfă, ilegal. Trebuie să returneze 400 de mil. €
BRAT