Shay Doron, de la Targoviste, nominalizata de FIBA Europe la titlul de "Jucatoarea anului 2009"

FIBA Europe Jucatoarea anului MCM Targoviste Shay Doron Baschet
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 02 Februarie 2010, 14:57
Data actualizarii: Marti 02 Februarie 2010, 15:34

Baschetbalista israeliana de la MCM Targoviste, Shay Doron, se afla pe lista de 15 sportive europene nominalizate de FIBA Europe la titlul de "Jucatoarea anului 2009".

Shay Doron, care a jucat in 2009 in All Star Game-ul Euroligii, este descrisa pe site-ul forului european de profil astfel: "Extrema de 1,75 metri nu a reusit sa conduca nationala Israelului in runda a doua a Campionatului European, dar a reusit statistici impresionante in cele trei partide in care a evoluat, cu o medie de 18,3 puncte pe meci.

Pentru echipa de club de atunci, Besiktas, Doron a fost la fel de eficienta, cu o medie de 15,4 puncte pe meci, 4,9 recuperari si 2,9 pase decisive".

Doron s-a transferat apoi la MCM Targoviste, cu care lupta pentru castigarea FIBA Eurocup. Joi, in deplasare, campioana Romaniei va juca returul optimilor de finala cu Gran Canaria, pe care a invins-o in tur, cu scorul de 80-55.

Pe site-ul FIBA Europe se poate vota pentru "Jucatoarea anului 2009", castigatoarea urmand a fi anuntata oficial in 12 februarie.

Cea mai buna jucatoare a Europei in 2008 a fost aleasa rusoaica Maria Stepanova, care a obtinut pentru a treia oara acest titlu.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!