„Îmi plângeam soțul și el avea o viață dublă!” Starul mort la 37 de ani avea o nevastă „secretă” pe alt continent

jlloyd samuel Emma Pritchard Helia Sahimi Anglia
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 06 Iunie 2024, 14:30
Data actualizarii: Joi 06 Iunie 2024, 14:28

A evoluat timp de 11 sezoane în Premier League.

Un documentar despre viața fostului fundaș central Jlloyd Samuel, decedat în 2018, a scos la iveală detalii uimitoare. Samuel, care a jucat la cluburi precum Aston Villa și Bolton, și-a pierdut viața în mai 2018, la 37 de ani, după un accident de mașină în High Legh, o localitate din nord-vestul Angliei.

Fostul fotbalist, decedat în 2018, care avea o soție secretă în Iran!

Documentarul, intitulat „Fotbalistul, soția lui și accidentul”, prezintă viața dublă a jucătorului născut în Trinidad-Tobago, dar crescut în Anglia. Pe 15 mai 2018, Range Rover-ul condus de Samuel a intrat pe contrasens și a provocat accidentul în urma căruia fostul fotbalist a murit. Corpul său a ars și a fost identificat după istoricul dentar.

Samuel tocmai își lăsase copiii la școală, iar anchetatorii au descoperit că avea de două ori mai mult alcool în sânge decât limita permisă. După moartea lui Samuel, soția sa, Emma Pritchard, a avut un șoc. La câteva săptămâni după deces, a aflat că fostul ei soț, cu care s-a căsătorit în 2008 și are trei copii, mai avea o nevastă, pe alt continent!

Când juca în Iran, la Esteghlal, Jlloyd Samuel a cunoscut-o pe cântăreața Helia Sahimi (VEZI GALERIE FOTO), cu care s-a căsătorit în 2013. Și-a schimbat inclusiv religia, trecând la Islam, ca să o poată lua de soție pe Helia. „Cel mai bun soț din lume”, îl descria Helia Sahimi pe Samuel, pe Instagram. De altfel, datorită postărilor cântăreței pe rețelele sociale, Emma a aflat despre viața dublă a fostului ei soț.

„Îmi plângeam soțul și am descoperit că avea o altă viață!”

„Îmi plângeam soțul și am descoperit că el avea o altă viață. Cine era, îl cunoșteam cu adevărat?”, spune Emma Pritchard în documentarul apărut recent. Emma chiar a cunoscut-o pe cealaltă soție a lui Samuel, la Dubai, unde fostul fotbalist i-a prezentat-o drept „ghicitoare”.

Helia Sahimi, a doua nevastă, continuă să creadă că Jlloyd Samuel este, de fapt, în viață și astăzi. Teoria este susținută de sora lui Samuel, Leslie-Ann, care pretinde că fostul fotbalist nu a condus acel Range Rover în ziua accidentului și că moartea lui a fost înscenată. Pe deasupra, sora lui Samuel a insinuat că Emma Pritchard, prima soție, a plănuit dispariția fratelui ei! 

Jlloyd Samuel a jucat pentru naționalele de tineret ale Angliei, iar la seniori a reprezentat Trinidad-Tobago. Ultima echipă pentru care a evoluat a fost Egerton, unde urma să fie și antrenor principal începând cu sezonul 2018-2019. În Iran, unde era tratat „ca un zeu”, potrivit primei soții, Samuel a evoluat între 2011 și 2014.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!