"Trebuie sa ma retrag!" Anunt SOC al unui jucator de nationala dupa o accidentare care i-a pus in pericol viata! Doctorii nu-l mai lasa pe teren la 26 de ani
Marti 13 Februarie 2018, 13:58

"Trebuie sa ma retrag!" Anunt SOC al unui jucator de nationala dupa o accidentare care i-a pus in pericol viata! Doctorii nu-l mai lasa pe teren la 26 de ani

Mijlocasul celor de la Hull City, Ryan Mason, si-a anuntat retragerea din fotbal la 1 an de la o accidentare groaznica.

Finala Champions League: Real Madrid - Liverpool, sambata, 26 mai, 21:45, in direct la PRO TV!

Finala Cupei Romaniei: duminica, 27 mai, in direct la PRO X: Craiova - Sibiu, ora 21:00! De la 17:00 se joaca finala Romaniei la U19, Steaua - Dinamo!

Pe 22 ianuarie 2017, la partida dintre Chelsea si Hull, Ryan Mason s-a izbit de Gary Cahill la un duel aerian. Daca fundasul lui Chelsea a scapat ieftin, pentru Ryan Mason a fost inceputul unui cosmar. El a suferit o fractura craniana, a fost operat de urgenta si a petrecut 8 zile in spital.

Astazi, la aproape 13 luni distanta, Mason a anuntat oficial nu va mai juca fotbal! "Pot confirma ca dupa ce am apelat la sfatul specialistilor medicali sunt nevoit sa ma retrag din fotbalul profesionist. Am lucrat neincetat in speranta ca ma voi intoarce pe gazon.

Din pacate, concluzia medicilor este ca nu am alta optiune decat sa ma retrag din cauza riscurilor generate de o accidentare precum a mea. Sunt si voi fi mereu recunoscator retelei de oameni din jurul meu care m-au ajutat sa-mi revin dupa momentul care mi-a pus in pericol viata din ianuarie 2017" a spus Mason.

Ryan Mason a jucat o partida pentru nationala Angliei in 2015, cand a intrat pe teren din postura de rezerva intr-un amical, 1-1, cu Italia. El a fost transferat de Hull in 2016 de la Tottenham pentru 10 milioane de lire sterline.

Mai multe cluburi din Premier League au postat mesaje de incurajare pentru Mason.

 FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /
România cade în fiecare an examenul la capitolul educaţie. Lecția predată de Finlanda
BRAT