Manchester City Julian Alvarez Pep Guardiola Premier League Anglia Pep Guardiola

Pep Guardiola a lăudat un jucător: "Fantastic, excelent"

Manchester City se află pe primul loc în clasament.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 23 Septembrie 2023, 09:25
Data actualizarii: Sambata 23 Septembrie 2023, 09:24

După cinci etape disputate în eșalonul de top al Angliei, „cetățenii” se situează pe prima poziție cu 15 puncte. În consecință, echipa pregătită de Pep Guardiola a înregistrat cinci victorii din cinci posibile.

Pep Guardiola a lăudat un jucător: "Fantastic, excelent"

Antrenorul spaniol a vorbit despre Julian Alvarez, vârful argentinian care se află la Manchester City din ianuarie 2022 și mai are contract cu gruparea de pe „Etihad” până la finele sezonului 2027/28.

Pep Guardiola a evidențiat comportamentul lui Alvarez și faptul că indiferent dacă evoluează sau nu, jucătorul rămâne la fel și nu își schimbă atitudinea.

„Julian Alvarez e fantastic. Mereu se comportă bine. Dacă joacă sau nu, dacă e campion mondial sau nu. Mereu e la fel. Are doza perfectă de dezamăgire dacă nu joacă, dar e mereu pregătit de oportunitate. E excelent”, a spus Pep Guardiola, citat de jurnalistul sportiv Fabrizio Romano pe rețelele social media.

De când a venit la City, Julian Alvarez a bifat 57 de apariții, a reușit să marcheze 21 de goluri și să paseze decisiv în nouă situații diferite, în aproximativ 3.000 de minute petrecute în echipamentul clubului.

  • Fotbalistul e campion mondial cu Argentina
  • 24 de selecții și șapte goluri are Alvarez la națională
  • Sezonul trecut a câștigat „tripleta” cu Manchester City

Liverpool & Manchester City au pus ochii pe același jucător!

Conform The Sun, Liverpool și Manchester City au pus ochii pe același jucător: fundașul central de 27 de ani de la West Ham, Nayef Aguerd, care e cotat de site-urile de specialitate la 35 milioane de euro.

Marocanul se află la „ciocănari” din iulie 2022 și mai are contract cu echipa până la finalul sezonului 2026/27. Sursa de mai sus a informat că Liverpool și Manchester City îl vor pentru sezonul viitor.

De asemenea, jurnaliștii britanici de la GOAL au scris că Manchester City veghează situația lui Nayef Aguerd, doar că nu ar face pressing-ul necesar unei achiziții.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!