Rodri eliminare Manchester City Anglia

FOTO O nouă pierdere pentru Manchester City! Rodri, eliminat direct în urma unui ieșiri nervoase necugetate

Manchester City are un debut fără greșeală în noul sezon din Premier League. 

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 23 Septembrie 2023, 19:46
Data actualizarii: Sambata 23 Septembrie 2023, 20:10

Manchester City a obţinut a şasea victorie consecutivă de la debutul actualei ediţii a campionatului din Anglia, învingând pe teren propriu, cu scorul de 2-0, pe Nottingham Forest.

"Cetăţenii" s-au impus pe Etihad Stadium prin golurile marcate în debutul primei reprize de Phil Foden (7) şi Erling Haaland (14).

Rodri, gest necugetat în debutul reprizei secunde

În repriza secundă, Manchester Ciy a evoluat în zece jucători, după eliminarea lui Rodri (46). Mijlocașul spaniol a văzut direct cartonașul roșu în urma unei altercații cu Morgan Gibbs-White și va lipsi, probabil, în următoarele trei partide, următoarea fiind cu Arsenal. 

Cu maximum de puncte (18) după şase etape, Manchester City domină clasamentul din Premier League, fiind urmată de Tottenham, Liverpool şi Arsenal, toate cu câte 13 puncte după cinci meciuri.

Rodri, un fotbalist cu o poveste atipică

Mijlocașul lui Manchester City, cotat la 80 milioane de euro în prezent, a absolvit Universitatea de Administrare a Afacerilor și Management din Castellon, iar în timpul facultății obișnuia să stea în campusul facultății, deși cunoscuse deja consacrarea în La Liga. 

În trecut, un vechi coleg și mereu prieten, Valentin Henarejo, spunea: "Colegii erau șocați când au văzut că Rodri stă în campus. Nu le venea să creadă!". În publicația spaniolă Marca, Henarejo reliefa faptul că Rodri era privit cu scepticism de colegi la început.

Marcatorul lui City din finala cu Inter a vrut mereu să conducă viața, nu viața să-l conducă pe el. Fotbalul era pasiunea lui de când ochii săi au dobândit memorie, dar știa că educația e primordială. Pablo Alvarez, fost coleg la echipa de tineret al lui Villareal, punea tușe interesante când îi creiona portretul actualului star de la Manchester City. "Un tip normal, umil, cu care jucam tenis de masă. Mi-a spus foarte clar că viața lui nu e doar fotbalul. Voia să trăiască o viață normală, deși i se întrezărea din facultate un viitor strălucitor", povestea Alvarez în presa spaniolă. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!