Noul IDOL de la Liverpool ii socheaza pe fani: "NU avem sanse la titlu! Putem lua doar cupa" Care sunt cele 3 candidate:

Autor: Sport.ro
Miercuri 05 Octombrie 2011, 13:08

	Noul IDOL de la Liverpool ii socheaza pe fani: "NU avem sanse la titlu! Putem lua doar cupa" Care sunt cele 3 candidate:

Liverpool a fost echipa cu cele mai multe titluri in Anglia mult timp insa au fost depasiti sezonul trecut de Man United. Cel mai bun jucator al "cormoranilor" nu crede ca Liverpool poate readuce egalitatea la acest capitol sezonul acesta

Starul uruguayan al lui FC Liverpool, Luis Suarez, nu crede in sansele la titlu chiar daca au trecut doar 7 etape din acest sezon. Infrangerile cu Stoke si Tottenham si cele 4 victorii o plaseaza pe locul 5, la 6 puncte in spatele echipelor din Manchester.

"Nu avem limite si vrem sa stam in primele 4 echipe din Premier League" spune Suarez in Daily Mail. "Castigarea titlului in Premier League este insa ceva foarte dificil. Principalul motiv pentru care e atat de dificil este pentru ca echipele din Manchester si Chelsea sunt de neatins!"

Suarez, cel care a inchis tabela in derby-ul local cu Everton, terminat 2-0 pentru Liverpool, dezvaluie ca s-a indragostit de campionatul din Anglia: "Imi place in Premier League mai mult decat imi puteam imagina. Dalglish incearca sa vorbeasca cu mine in spaniola si sa ma ajute. Apreciez asta" mai spune Suarez.

Turismul pe timp de pandemie. La ce să vă așteptați dacă plecați în vacanță anul acesta
BRAT