Newcastle Chelsea lewis hall Anglia

Newcastle transferă un jucător de la o rivală și plătește 33 de milioane de euro

Newcastle este foarte aproape de a rezolva încă un transfer.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 17 August 2023, 17:01
Data actualizarii: Joi 17 August 2023, 17:02

Newcastle a cheltuit peste 153 de milioane de euro în această perioadă de transferuri, dar nu se oprește aici. Clubul patronat de Fondul Public de Investiții al Arabiei Saudite e aproape de a încheia o nouă înțelegere pentru un jucător de la o rivală.

Newcastle plătește 33 de milioane de euro pentru un jucător de la Chelsea!

Lewis Hall (18 ani), tânărul crescut de Chelsea și debutat în Premier League abia în sezonul precedent, este următoarea țintă a revelației din sezonul precedent din campionatul Angliei. 

Potrivit jurnalistului Nicolo Schira, transferul a intrat în faza finală, iar Newcastle va plăti 33 de milioane de euro pentru a-i convinge pe cei de la Chelsea să renunțe la serviciile tânărului fotbalist.

Hall, care poate evolua atât în bandă stângă, ca fundaș sau mijlocaș, cât și ca mijlocaș central, va semna un contract valabil până în 2029 cu echipa de pe ”St. James Park”.

Lewis Hall, care a evoluat mai mult pentru echipa U23 a celor de la Chelsea, a prins nouă meciuri în sezonul precedent în Premier League.

Newcastle, locul trei în sezonul precedent de Premier League, se pregătește acum pentru grupele Champions League și a început sezonul din campionatul Angliei cum nu se putea mai bine. ”Coțofenele” au obținut cea mai clară victorie a primei etape, 5-1 cu Aston Villa.

Transferurile efectuate de Newcastle în această vară:

  • Sandro Tonali (AC Milan) - 64 de milioane de euro
  • Harvey Barnes (Leicester City) - 44 de milioane de euro
  • Tino Livramento (Southampton) - 37,2 milioane de euro
  • Yankuba Munteh (Odense BK) - 8 milioane de euro
ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!