Anglia

Newcastle, a doua lovitură a iernii! Cel mai bogat club din lume s-a înțeles deja cu jucătorul

Newcastle, cel mai bogat club din lume, a mai rezolvat un transfer, după ce l-a adus pe Kieran Trippier (31 de ani) de la Atletico Madrid

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 19 Ianuarie 2022, 10:42
Data actualizarii: Miercuri 19 Ianuarie 2022, 10:49

Masivul fundaș al celor de la Sevilla, Diego Carlos (28 de ani), s-a înțeles cu clubul patronat de Fondul Public de Investiții al Arabiei Saudite pentru o înțelegere valabilă pe cinci sezoane.

Acum, mai rămâne doar ca Newcastle să ajungă la un acord cu Sevilla, care ține la prețul cerut și în vară, când Chelsea l-a vrut pe Carlos. Andaluzii vor să obțină nu mai puțin de 35 de milioane de euro pentru sud-american, notează jurnalistul Fabrizio Romano.

Sevilla a plătit 15 milioane de euro pentru a-l transfera pe Carlos în 2019, de la Nantes. Acesta este evaluat de site-urile de specialitate la 45 de milioane de euro.

S-a zvonit că Newcastle pregătește și alte lovituri în iarnă, pentru a scăpa de la retrogradare. Una dintre acestea este Keylor Navas, portarul celor de la PSG.

Newcastle, pe loc retrogradabil în Premier League

Newcastle este pe locul 19, cu 12 puncte, la doar două puncte de locul 17, care asigură salvare de la retrogradare. Ultima este Burnley, care are 11 puncte.

În următoarea etapă, Newcastle va avea o nouă misiune dificilă, în deplasare, pe terenul celor de la Leeds United.

Modifică setările cookies