Messi, Ronaldo si Ibrahimovic se inchina in fata lor! Suarez si Sturridge sunt pe primele 2 locuri in Europa

FC liverpool Daniel Sturridge Luis Suarez Anglia
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 24 Martie 2014, 21:45
Data actualizarii: Luni 24 Martie 2014, 21:43

►PRO TV prezinta: Petrolul - Astra, miercuri 20:30 si Steaua - Dinamo, joi 20:30! Fotbal pentru toata lumea!

Liverpool are un sezon formidabil iar 2 dintre motivele pentru care fanii spera la primul titlu din 1990 incoace si primul din era Premier League sunt Luis Suarez si Daniel Sturridge. Atacul letal al lui Liverpool a fost responsabil pentru 47 din cele 82 de goluri reusite in acest sezon de echipa lui Brendan Rodgers.

Cei doi sunt in lupta pentru Gheata de Aur, Suarez fiind lider datorita celor 28 de goluri reusite. Sturridge are sanse mai mici, avand cu 8 goluri mai putin. Performantele celor doi sunt cu atat mai impresionante cu cat nu au evoluat in toate meciurile din acest sezon, primul fiind suspendat in startul sezonului iar al doilea accidentat in luna decembrie.

Interesant este ca Luis Suarez si Daniel Sturridge sunt primii 2 clasati intr-un top al eficientei, peste Lionel Messi, Cristiano Ronaldo, Diego Costa si Zlatan Ibrahimovic. Daca sunt excluse golurile din penalty, cei doi au cea mai buna rata de gol la numar de minute jucate! Suarez marcheaza la fiecare 80 de minute iar Sturridge la fiecare 92 de minute!

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!