Anglia

Jurgen Klopp s-a lămurit în privința jucătorului de 100 de milioane de euro, Darwin Nunez

Darwin Nunez (23 de ani), atacantul lui Liverpool, a fost aspru criticat de mai mulți experți și microbiști după startul la formația de pe Anfield, însă Jurgen Klopp îl apără pe uruguayan.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 28 Octombrie 2022, 18:08
Data actualizarii: Vineri 28 Octombrie 2022, 18:09

Nunez, cumpărat de la Benfica, pentru 75 de milioane de euro, sumă la care se pot adăuga alte 25 de milioane din bonusuri, a marcat până acum 6 goluri în 13 meciuri, însă nu puțini au fost cei care l-au criticat deja, spunând că suma de transfer nu este justificată.

Mesajul lui Jurgen Klopp pentru Darwin Nunez

Nunez a fost taxat pentru gestul nesportiv din meciul cu Crystal Palace (1-1), în urma căruia a fost suspendat treie tape, dar și pentru mai multe ratări din poziții excelente, însă antrenorul Jurgen Klopp îl apără pe uruguayan și explică de ce are nevoie de timp.

"Darwin a ajuns după o scurtă pauză, a zburat direct în Asia, nu vorbea engleză, a intrat într-un grup nou și a trebuit să-și justifice suma de transfer, iar toată lumea îl critică direct. A început bine, cu goluri marcate contra lui Manchester City și Fulham, apoi a luat acel cartonaș roșu care nu i-a căzut bine. Încrederea sa a scăzut.

Darwin este un jucător de mare perspectivă, dar trebuie să rămână în formă și să fie disponibil tot timpul. Potențialul său este incredibil. Viteza, atitudinea și munca îi vor permite să se dezvolte și să învețe", a spus Jurgen Klopp, citat de L'Equipe.

  • 70 de milioane de euro este suma la care este cotat Darwin Nunez de Transfermarkt
Modifică setările cookies