Manchester City Etihad Stadium Premier League Anglia

Manchester City a primit OFICIAL acceptul. Proiectul care ii transforma intr-unul dintre cele mai mari cluburi din lume FOTO

►Castiga zilnic bilete la Romania - Argentina, 5 martie, in direct la PRO TV! Intra AICI si ne vedem in tribune, Romania!

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 13 Februarie 2014, 20:13
Data actualizarii: Joi 13 Februarie 2014, 20:15

Manchester City a primit acceptul pentru cresterea capacitatii pe Etihad la peste 60.000 de locuri. Cei de la City au confirmat planul de a mari stadionul cu 14.500 de locuri, anunta Manchester Evening news. Capacitatea stadionului este in acest moment de 47.670 de locuri.

City a facut propunerea pentru acest proiect vara trecuta si pregatirea formala a inceput in noiembrie. Dupa ce stadionul va fi marit, Etihad va fi al doilea din Premier League dupa Old Trafford din punct de vedere a capacitatii.

Aceste este al 2-lea proiect major de constructie dupa construirea Academiei Manchester City, adiacenta stadionului, care a costat 200 de milioane de lire. Aceasta va fi deschisa anul acesta.

Marirea stadionului, conform planului celor de la City, va crea in jur de 160 de slujbe temporare. Stadionul Etihad a fost construit in 2000.

Sursa foto: Manchester Evening News

Modifică setările cookies