Anglia

Gestul FABULOS al lui Ranieri, dupa ce a fost dat afara! Ce a facut cu banii primiti pentru concediere

Claudio Ranieri a reusit sa castige un titlu miraculos cu Leicester, iar 9 luni mai tarziu a fost dat afara. 

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 27 Februarie 2017, 18:13
Data actualizarii: Luni 27 Februarie 2017, 21:32

Leceister nu a avut mila de omul care a rescris istoria clubului, dar si a fotbalului din Premier League. Cu cel mai mic buget, Leicester s-a impus in liga cluburilor miliardare precum Manchester United, City sau Chelsea dupa un sezon de poveste. 

In acest sezon insa, echipa a ajuns sa se lupte la retrogradare, iar sefii clubului au recurs la un gest extrem. L-au demis la Claudio Ranieri, cel care a facut posibila povestea din sezonul trecut. Au si platit 3,5 milioane de euro italianului pentru concediere. Ranieri nu a plecat acasa cu toata suma, ba chiar a donat jumatate din ea fundatiei Foxes, fundatia prin care clubul Leicester ajuta copii si familii nevoiase si sustine fiverse cauze din oras. 

Vestea ii face pe fanii lui Leceister sa il regrete si mai mult pe Ranieri, antrenor extrem de indragit ce a atras un val de simpatie din intreaga lume dupa ce a fost demis. 

In ciuda devotamentului fanilor, situatia echipei este catastrofala in acest sezon. Daca pierde diseara cu Liverpool, campioana Angliei ajunge intre ultimele trei clasate din Premier League!

Modifică setările cookies