Jack Wilshere Anglia

Era cel mai bun tanar jucator din lume, n-a jucat 6 luni dar i-a crescut cota! DRAMA jucatorului care rateaza EURO 2012 din cauza unui cosmar continuu:

S-a accidentat in pre-sezon si trebuia sa stea 3 saptamani pe bara. N-a revenit nici pana acum iar presa din Anglia e sigura - va rata Euro 2012!

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 17 Aprilie 2012, 10:18
Data actualizarii: Marti 17 Aprilie 2012, 10:19

Jack Wilshere s-a accidentat in pre-sezon, suferind o fractura de stres la glezna si de atunci nu si-a mai revenit. Acum, presa din Anglia dezvaluie ca jucatorului i-a fost spus clar ca nu va juca la Euro.

Mijlocasul lui Arsenal a admis ca este devastat de aceasta veste: "Sunt dezamagit, trist, devastat... a fost un test mental pentru mine acest sezon si va continua sa fie extrem de dificil pana ma intorc pe gazon" spune jucator, citat de The Sun.

"Glezna mea e in regula, ma jeneaza putin dar prin prisma faptului ca am lipsit atat de mult nu voi fi pregatit pentru Euro" spune jucatorul. Nici varianta de a participa la Olimpiada cu nationala Marii Britanii nu este populara: "Ar fi cea mai proasta idee pentru el" spune Wenger.

Wilshere, considerat unul dintre cei mai buni tineri jucatori din lume, are insa o situatie interesanta in ceea ce priveste cota. Cei de la transfermarkt il evaluau la 20 de milioane de euro in Luna August, cand s-a accidentat jucator. In februarie, desi nu a jucat niciun meci, cota jucatorului este de 22 de milioane de euro!

Modifică setările cookies