Anglia

A semnat un nou contract, dar L-A RUPT dupa doar o ora! Motivul pentru care a recurs la acest gest extrem: presa engleza vuieste

Un episod extrem de rar intalnit in lumea fotbalului s-a petrecut in Anglia.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 21 Decembrie 2018, 09:16
Data actualizarii: Vineri 21 Decembrie 2018, 09:19

Un fotbalist a mers la conducerea clubului si a cerut rezilierea contractului la doar o ora dupa ce semnase. James Collins, fundasul central galez ajuns la 35 de ani, a oferit un moment incredibil la scurt timp dupa ce a semnat cu Aston Villa.

Collins a ajuns la un acord cu Aston Villa, formatie din Championship, si a semnat un contract valabil pe cinci saptamani cu un salariu total de 50.000 de lire sterline. Potrivit Mirror, Collins s-a accidentat la chiar primul antrenament cu echipa si a mers direct la conducerea clubului pentru a cere rezilierea. Trecuse doar o ora de cand semnase contractul.

Collins suferise o lovitura serioasa la gamba ce l-ar fi tinut departe de teren fix cele 5 saptamani pentru care semnase intelegerea. Galezul a considerat ca ar fi total gresit sa-si incaseze cele 50.000 de lire si sa nu-si ajute cu nimic noii colegi.

Conform presei engleze, conducerea celor de la Aston Villa a fost impresionata de gestul jucatorului si se gandeste sa-i ofere un nou contract dupa ce Collins se va recupera.

Modifică setările cookies