A semnat un nou contract, dar L-A RUPT dupa doar o ora! Motivul pentru care a recurs la acest gest extrem: presa engleza vuieste

A semnat un nou contract, dar L-A RUPT dupa doar o ora! Motivul pentru care a recurs la acest gest extrem: presa engleza vuieste

Un episod extrem de rar intalnit in lumea fotbalului s-a petrecut in Anglia.

Un fotbalist a mers la conducerea clubului si a cerut rezilierea contractului la doar o ora dupa ce semnase. James Collins, fundasul central galez ajuns la 35 de ani, a oferit un moment incredibil la scurt timp dupa ce a semnat cu Aston Villa.

Collins a ajuns la un acord cu Aston Villa, formatie din Championship, si a semnat un contract valabil pe cinci saptamani cu un salariu total de 50.000 de lire sterline. Potrivit Mirror, Collins s-a accidentat la chiar primul antrenament cu echipa si a mers direct la conducerea clubului pentru a cere rezilierea. Trecuse doar o ora de cand semnase contractul.

Collins suferise o lovitura serioasa la gamba ce l-ar fi tinut departe de teren fix cele 5 saptamani pentru care semnase intelegerea. Galezul a considerat ca ar fi total gresit sa-si incaseze cele 50.000 de lire si sa nu-si ajute cu nimic noii colegi.

Conform presei engleze, conducerea celor de la Aston Villa a fost impresionata de gestul jucatorului si se gandeste sa-i ofere un nou contract dupa ce Collins se va recupera.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Peste 145.000 de persoane, programate pentru vaccinare cu Pfizer. În ce județe mai sunt locuri
BRAT

Modifică setările cookies