David Moyes Anglia

"A batut in sfarsit pe cineva!" :) David Moyes, anchetat de politisti dupa un incident intr-un bar! 

David Moyes a ajuns la politie noaptea trecuta, dupa un incident ce a avut loc intr-un bar aflat in apropierea casei sale. 

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 22 Mai 2014, 17:10
Data actualizarii: Joi 22 Mai 2014, 17:10

Moyes, dat afara de Manchester United cu patru etape inaintea finalului de sezon, a fost trecut pe lista lui Celtic Glasgow, insa afacerea nu s-a materializat pana la acest moment.

Scotianul revine in atentia publica dupa incidentul de noaptea trecuta, cand un tanar de 23 de ani a chemat politia la localul Emporium. "Ancheta este in desfasurare, sunt mai multe versiuni si momentan nu putem anunta ce s-a intamplat cu exactitate. Nimeni nu a fost arestat pana acum", a anuntat politia.

Daily Mirror scrie ca tanarul de 23 de ani care a chemat politia il acuza pe David Moyes de agresiune si a ajuns la spital cu contuzii la ceafa si umar dupa ce a fost trantit la podea.

Englezii au comentat in stilul lor vestea ca Moyes a fost implicat intr-un asemenea incident: "In sfarsit a batut si el pe cineva!", aluzie la rezultatele slabe ale lui Manchester United din acest sezon.

David Moyes l-a inlocuit pe Sir Alex Ferguson dupa 27 de ani de domnie, insa nu a reusit sa se impuna in fata jucatorilor de pe Old Trafford. United a incheiat sezonul pe locul 7, in afara cupelor europene. 

Modifică setările cookies