Anglia

120 de ani de istorie ingropati intr-o decizie de marketing! Motivul incredibil pentru care a fost ARESTAT un fan al lui Newcastle!

Cum ar fi ca stelistii sa fie scosi de pe stadion cand striga numele lui Lacatus? Sau dinamovistii sa fie interzisi pentru un banner cu Hildan?

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 17 Februarie 2012, 20:03
Data actualizarii: Vineri 17 Februarie 2012, 20:09

Suporterii de la Newcastle au reactionat dur la decizia conducerii de a renunta la numele stadionului - "Saint James Park".

Oficialii clubului vor sa isi umple conturile cu 10 milioane de euro pe an, din vanzarea numelui arenei. Stadionul ar urma sa se numeasca "Sports Direct Arena", insa fanii sunt decisi sa faca orice pentru a opri acest demers.

Noaptea trecuta, un suporter a scris cu vopsea alba "St James" pe un perete al stadionului, insa fortele de ordine au hotarat sa il pedepseasca exemplar pentru ca astfel de incidente sa nu mai aiba loc.

"La ora 1.57, un barbat a fost arestat sub acuzatia de vandalism in incinta arenei lui Newcastle. Michale Atkinson, 29, a va fi judecat pentru distrugere pe 7 martie, la Tribunalul din Newcastle", au anuntat reprezentantii politiei.

Acest incident nu i-a linistit deloc pe suporterii lui Newcastle. Din contra, acestia promit ca vor continua protestele pentru a recupera numele vechi de 120 de ani al stadionului.


Modifică setările cookies