Primul joc pentru imunitate de la Survivor 2023 a ținut românii cu sufletul la gură! Un concurent va părăsi astăzi competiția

Survivor România 2023 Survivor Advertoriale
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 11 Ianuarie 2023, 10:44
Data actualizarii: Miercuri 11 Ianuarie 2023, 10:47

O nouă seară dificilă în cel mai tare sezon al reality show-ului Survivor România! După un început în forță, Faimoșii și Războinicii au revenit pe teren pentru cel de-al doilea joc al sezonului, dar au descoperit și ce înseamnă emoția consilului de nominalizare.

O nouă seară dificilă în cel mai tare sezon al reality show-ului Survivor România! După un început în forță, Faimoșii și Războinicii au revenit pe teren pentru cel de-al doilea joc al sezonului, dar au descoperit și ce înseamnă emoția consilului de nominalizare. Daniel Pavel le-a adus celor de acasă o seară de neratat, iar aceștia au fost alături de concurenți la fiecare pas. 

Seara a început cu Jocul pentru Imunitate, iar lupta a fost extrem de strânsă. După ce Faimoșii au condus cu 8 la 4, Războinicii au reușit revenirea, au egalat și au dus meciul la prima ștafetă a sezonului. Ionuț Iftimoaie și Ștefania Stănilă s-au confruntat cu Alin Chirilă și Daria Chiper, iar cei din urmă au avut câștig de cauză, aducând a doua victorie consecutivă pentru purtătorii de bandană albastră. 

Chiar cei doi ștafetiști au fost cei care au câștigat lupta pentru imunitate personală în tribul Faimoșilor, așa că și-au asigurat și un Consiliu liniștit. Nominalizările au adus o mare surpriză: toți colegii l-au votat pe Gheboasă pentru eliminare, după ce acesta i-a rugat să-l propună pentru a se întoarce acasă. Lui i s-au alăturat DOC și Maria Constantin la nivel de propuneri, ca urmare a deciziei celor doi purtători de colan de Imunitate. 

Cea de-a doua ediție a noului sezon Survivor a fost lider absolut de audiență, în intervalul orar 20:28 – 23:33. În rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, PRO TV avea 10.6 puncte de rating și 31.3% cotă de piață, față de locul 2 care avea 5.4 puncte de audiență și 15.8% share. De-a lungul difuzării, peste 1.9 milioane de românii au trăit cu sufletul la gură alături de concurenți primul joc de imunitate, iar în minutul de aur, la ora 20:51, peste 2.5 milioane de telespectatori erau pe PRO TV!

Au mai rămas doar câteva ore până la ultimul joc al săptămânii: cel de recompensă. Cu o miză consistentă pusă la bătaie, cele două echipe vor da totul pe teren. Oare cine se va întoarce pe insulă cu premiul? 

DOC? Gheboasă? Maria Constantin? Cine va pleca acasă? Care va fi primul concurent care va părăsi competiția și ce întorsături de situație vor mai urma? Show-ul merge mai departe!  

Nu ratați, de la ora 20:30, pe PRO TV și VOYO, cea de-a treia ediție a show-ului fenomen mondial, SURVIVOR România! 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!