VIDEO: Morosanu ii acorda revansa lui Goodridge! Vezi cum l-a DISTRUS in primul meci

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 26 Noiembrie 2010, 13:15
Data actualizarii: Vineri 26 Noiembrie 2010, 13:22

Veteranul nascut in Trinidad Tobago, Gary Goodridge vrea razbunare! Morosanu si Goodridge vor da lupte grele in Suedia, la o gala la care se bate si Bobb Sapp! Vezi cum a invins 'Moartea din Carpati' la Local Kombat Ploiesti in 2008 - crezi ca il termina si acum?

La Local Kombat Ploiesti in 2008, Catalin Morsanu a demonstrat ca e tare de picior si s-a napustit peste canadianul nascut in Trinidad Tobago.'Moartea din Carpati' a inceput cu o serie de low-kick-uri si continuat cu o ploaie de crosee, care l-au doborat de doua ori la pamant pe Goodridge.

In a doua repriza, canadianul a mai cazut o data la pamant, fiind numarat de arbitru. Spre finalul reprizei, i-a mers si mai rau. A fost depunctat pentru non-combat, iar apoi a ramas intepenit in scaun, facand semn ca nu mai doreste sa continue.


Maine are loc meciul revansa in Suedia. K-1 Rumble of the Kings se numeste evenimentul! La gala se mai bate si monstrul de 170 de kilograme, Bobb Sapp. El are meci cu suedezul Jorgen Kruth, Campion WMC in 2005.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!