Turcu: "N-am nici un conflict cu suporterii dinamovisti!"

Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 20 Februarie 2010, 15:04
Data actualizarii: Sambata 20 Februarie 2010, 15:11

Vasile Turcu neaga ca ar fi in razboi cu suporterii din Stefan cel Mare!
 Dinamo - Craiova LIVE-TEXT pe www.sport.ro, duminica, 19.30!

"N-am nici un conflict cu suporterii nostri! In ultimele luni nu am avut nici o reactie fata de sustinatorii echipei noastre, fata de vreun grup sau macar o persoana.

Nu mi se pare normal sa-mi fie afectata imaginea prin fel si fel de articole tendentioase. Din punctul meu de vedere, obiectivul tuturor dinamovistilor trebuie sa fie revenirea echipei in fruntea clasamentului!

Sunt lucruri mult mai importante care trebuie sa ne preocupe pe toti cei care suntem alaturi de echipa, conducatori, antrenori, suporteri si fiecare sa punem umarul pentru a readuce Dinamo acolo unde trebuie sa fie, in topul fotbalului romanesc. Imi doresc din tot sufletul sa fim mai uniti ca niciodata la toate nivelurile, iar echipa sa fie purtata de public spre o victorie cu U Craiova!

Suporterii nostri au demonstrat de-a lungul istoriei ca sunt al 12-lea jucator atunci cand echipa are nevoie de sprijin. Nu in ultimul rand, vreau sa mai fac o precizare: respect adevaratilor suporteri dinamovisti!", a declarat Vasile Turcu pentru fcdinamo.ro.
 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!