(P) Cum ar fi ca o masina sa te coste mai putin decat 5 litri de benzina?

Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 14 Decembrie 2010, 13:15
Data actualizarii: Marti 14 Decembrie 2010, 14:00

Suna ciudat, dar se poate intampla in realitate. Numai pe Grandi.ro. Unde masinile noi se cumpara cu doar cativa euro. Spre exemplu, un Volkswagen Golf s-a cumparat cu… 2,54 euro, iar Sandero Stepway cu doar 1,06 euro.

Masina pe care o puteti achizitiona si voi de pe Grandi.ro acum, si care este in stoc, este o Dacia Sandero. Iar pretul va fi tot unul din aceeasi categorie. Adica doar cativa euro. Cam cat costa cativa litri de combustibil. Si asta se intampla pentru ca Grandi.ro este un joc-licitatie. Unde tu cumperi credite, iar creditele le folosesti pentru a participa la licitatiile pe care le doresti. Poti cumpara tot felul de produse la preturi excelente, nu doar masini.

Pana acum pe Grandi.ro au avut loc peste 400 de licitatii, la care s-au putut cumpara produse la preturi foarte mici. Spre exemplu, pe langa masini precum Volkswagen Golf 6 sau Dacia Sandero Stepway, ambele cumparate cu cativa euro, un telefon Nokia 5250 a fost cumparat cu 0,12 Euro, un Laptop HP ProBook cu 0,76 Euro, un Nintendo Wii cu 0,61 Euro sau un iPhone cu 1,11 Euro.

Unul din avantajele de a licita pe grandi.ro il reprezinta modalitatile de plata. Poti sa achizitionezi pachete de credite, pe care sa le folosesti apoi la licitatii, prin SMS, prin Paypal, prin plata cu cardul, prin virament bancar. De altfel, testimonialele cumparatorilor produselor de pe Grandi.ro vorbesc chiar despre usurinta cu care se poate juca pe Grandi.ro, atat ca modalitati de plata, dar si in ceea ce priveste sistemul de licitatie.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!