Mutu a facut BOX inainte sa se apuce de fotbal! Bute: "Daca Mutu a castigat bataia, foarte bine!" :)

Adrian Mutu Lucian Bute Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 23 Octombrie 2010, 15:28
Data actualizarii: Sambata 23 Octombrie 2010, 15:36

Adrian Mutu a facut... box inainte sa se apuce de fotbal. Mutu si Dani Coman au facut box impreuna inainte de fotbal. Lucian Bute este si el admiratorul lui Mutu: "Mutu s-a batut? Si a castigat? Foarte bine atunci", a spus campionul la intoarcerea in tara.

"Imi pare foarte rau pentra ca meciul s-a transmis pe mai multe continente, dar in Romania nu s-a vazut. Regretul meu este pentru fanii din Romania. Ma consider cel mai bun ca categoria mea, supermijlocie, cred ca ca e cea mai puternica in momentul de fata si ma consider unul dintre cei mai buni", a spus Bute, intr-o conferinta de presa sustinuta in Salonul de protocol al Aeroportului Henri Coanda.

El a precizat ca "sunt 15 ani de munca in spatele centurii" pe care o detine in prezent si a mentionat ca este gata sa boxeze cu orice adversar.

Lucian Bute si-a pastrat titlul mondial la categoria supermijlocie, versiunea IBF, pentru a sasea oara, dupa ce l-a invins pe Jesse Brinkley, prin KO, in repriza a noua, intr-un meci disputat, in urma cu o saptamana, la Centre Bell din Montreal. Bute l-a trimis la podea pe Brinkley in minutul 2.48 din repriza a noua, datorita unui upercut de stanga, acelasi procedeu cu care i-a invins anterior pe Librado Andrade si Edison Miranda.
 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!