Iordanescu JR, cel mai tanar antrenor din istoria Stelei: "Tatal meu nu se va implica mult!"

edi iordanescu Steaua Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 22 Septembrie 2010, 08:58
Data actualizarii: Miercuri 22 Septembrie 2010, 09:56

Iordanescu e antrenor la Steaua dupa 13 ani. Edi Iordanescu de data asta, fiul 'generalului' care a ajuns cu echipa din Ghencea pana in finala Cupei Campionilor din 1989.

Edi va debuta la 32 de ani cu un meci de foc la Steaua. In saisprezecimile Cupei Romaniei Timisoareana, cu Gaz Metan CFR Craiova. Stelistii au uitat de cand n-au mai castigat Cupa, astfel ca presiunea pe Iordanescu JR e imensa.

"Nici nu am timp sa ma gandesc la mine, gandul imi sta la echipa acum, la baieti, pe care trebuie sa-i ajut sa treaca peste acest soc.

Sunt aici pana in momentul in care nu va mai fi nevoie de mine. Trebuie sa castigam jocul de Cupa, pentru ca si Cupa este un obiectiv pentru Steaua.

Este o onoare sa fii antrenorul Stelei, insa nu am timp sa ma bucur de asta! Echipa trebuie pusa cat mai repede pe picioare, pentru ca eu sunt pus aici pe termen scurt, iar impreuna trebuie sa ne indeplinim obiectivele" a spus Edi in ProSport.

Cat despre ajtorul pe care il va primi de la tatal sau, Edi a spus: "As accepta sfaturi de la tatal meu, dar nu cred ca se va implica mult. Daca nu coboara el in iarba, prefera sa nu se bage" a spus Iordanescu JR.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!