Gokhan Saki e fan Gica Hagi! Vezi cum vrea sa il bata pe Ghita si ce zice despre idolul sau din fotbal

Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 09 Decembrie 2010, 16:30
Data actualizarii: Joi 09 Decembrie 2010, 16:33

Gokhan Saki e sigur ca il bate pe Daniel Ghita. Turcul este sustinut de prietenul sau Alistair Overeem, care nu ii da nici el sanse romanului. Saki a vorbit despre meciul cu Ghita dar si despre clubul sau de fotbal preferat, Galatasaray.

"Rebelul" Gokhan Saki nu se teme de lupta cu Daniel Ghita chiar daca are o impresie buna despre luptatorul roman.

"Eu nu sunt Zimmerman"

"Sa imi fie de frica de Ghita? Nu, lui trebuie sa ii fie frica de mine. Ghita trebuie sa se teama pentru ca sunt un luptator bun. Eu nu sunt Zimmerman , eu sunt Saki! O sa vada asta sambata!"

Saki le da sanse tuturor luptatorilor din Finala K-1: "Oricine lupta in acest turneu are sanse sa castige. Doar Mighty Mo nu cred ca poate sa aiba pretentii."

"Sper ca Hagi sa castige titlul cu Galatasaray"

"Hagi a fost foarte bun la Galatasaray, cred ca acum vreo 6 ani a castigat o cupa europeana. Acum e antrenor. Nu stiu cat de bun e, nu mai urmaresc fotbalul din turcia asa bine. Sunt fericit ca este la Galatasaray si sper ca este un antrenor bun. Noi turcii il placem foarte mult si sper sa castige titlul cu Galatasaray."

"Demolatorul" Overeem nu ii da nicio sansa lui Daniel Ghita si vede o semifinala Overeem vs Saki : "Daca ma calific nu imi pasa cu cine lupta in semifinala. Nu am nicio preferinta, nu prea cred ca Ghita o sa castige. Cred ca Saki o sa castige. Imi pare rau sa spun asta. Imi pare rau, ROMANIA!"

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!