Doi ani de performanta in online pentru stirileprotv.ro!

Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 15 Septembrie 2010, 16:07
Data actualizarii: Miercuri 15 Septembrie 2010, 16:15

Inca din momentul lansarii, pe 15 septembrie 2008, Stirileprotv.ro a inregistrat o crestere constanta de la luna la luna, pentru ca mai apoi sa se impuna drept principala destinatie a consumatorilor de stiri online din Romania.

La doi ani de cand IBU Pro Tv lua decizia strategica de a separa continutul de stiri de cel axat pe entertainment de cea mai buna calitate, www.stirileprotv.ro isi consolideaza pozitia de lider al site-urilor de stiri generaliste din Romania, devansandu-si principalii contracandidati atat ca numar de utilizatori unici zilnici, cat si in ceea ce priveste vizitele si afisarile.

Cresterea spectaculoasa de la o luna la alta s-a datorat atat accentului pus pe continutul video exclusiv, cat si atentiei deosebite acordate celor mai importante evenimente ale zilei. Astfel, utilizatorii au putut urmari live pe www.stirileprotv.ro singura cadere a unui guvern din Romania prin motiune de cenzura, evenimentele tragice din Polonia, comemorarea lui Michael Jackson sau haosul de la Maternitatea Giulesti. Pe 14 iulie 2010, site-ul www.stirileprotv.ro inregistra un record absolut de trafic: nu mai putin de 234.252 unici si 1.145.587 de afisari intr-o singura zi.

Stirileprotv.ro si Protv.ro aduna impreuna peste 200.000 de utilizatori unici zilnici, rezultat ce surclaseaza site-urile oricarei televiziuni din Romania si arata inca o data de ce IBU Pro Tv este unul dintre cei mai importanti publisheri din Internetul romanesc, cu o medie zilnica de 600.000 de unici.

De asemenea, in acest an, IBU Pro Tv a mai lansat inca doua site-uri, care dezvolta subiectele marca www.stirileprotv.ro in doua nise distincte: www.crimetime.ro si www.incont.ro.

Mai mult decat atat, IBU Pro Tv, divizia de online a Pro Tv S.A, va relansa in aceasta toamna doua site-uri: www.procinema.ro si www.protv.ro.

IBU Pro Tv, opereaza site-uri de top din Internetul romanesc, precum www.stirileprotv.ro, www.sport.ro, www.acasatv.ro, www.perfecte.ro, www.profm.ro, www.protv.ro, www.kombat.ro, www.mtv.ro, www.infopro.ro, www.procinema.ro, www.cimemapro.ro, www.conquiztador.ro, www.provideo.ro, www.hmultiplex.ro, www.wrestlingfan.ro, www.incont.ro sau www.crimetime.ro.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!