Copos: "Buget de 5.5 milioane €! Se scufunda planeta!"

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 12 Iunie 2010, 12:27
Data actualizarii: Sambata 12 Iunie 2010, 14:15

George Copos anunta un buget de 5.5 milioane de euro pentru Rapid!

Rapidul i-a prezentat astazi oficial pe Marius Sumudica si Dinu Gheorghe!
 

George Copos: "In 2009 v-am spus ca se scufunda planeta! Nu m-ati crezut! Iata ce se intampla acum. Unde se afla economia Romaniei. Putem sa asiguram un buget de 5,5 milioane de euro. Este o perioada extrem de grea!Se stie mitul fiului ratacitor. Batranul Rapid primeste azi inapoi doi fii ratacitori, pe domnul Dinu Gheorghe si pe domnul Marius Sumudica, iar batranul este foarte fericit. Noi vom face absolut tot ce ne sta in putinta, pentru a-i asigura domnului Dinu Gheorghe cele mai bune conditii. Am avut discutii de peste o luna de zile, dar pana la urma am finalizat acest contract, unul complicat, dar consider ca Dinu Gheorghe este cea mai buna solutie pe care am avut-o pana acum. Dansul va avea intreaga autoritate si responsabilitate, pentru ca am obosit si eu dupa atata timp."

Dinu Gheorghe
: "Rapidul este in inima mea. Am refuzat oferte de la cele mai mari rivale ca sa vin aici!Marius Sumudica va fi antrenorul Rapidului pentru urmatorii doi ani, iar clubul are drept de prelungire pentru inca un an. Obiectivul va fi in fiecare an calificarea in cupele europene, pentru ca Rapid nu mai are voie sa fie in afara Europei niciodata. Sumudica are un contract, nu vine cu bani de acasa. Bineinteles ca in cazul in care se vor realiza performante, vor fi si bonusuri."

Marius Sumudica: "Este cea mai fericita zi din viata mea! Sunt dator sa fac ce pot mai bine ca Rapidul sa aiba performante mai bune. Sunt antrenorul unei echipe mari. Am jucat la Rapid si am facut performante aici! Sunt rapidist de mic si este o onoare sa fiu aici!"
 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!