Bute: "As putea boxa pe noul stadion National sau pe stadionul Cotroceni!"

Lucian Bute Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 17 Noiembrie 2010, 13:25
Data actualizarii: Miercuri 17 Noiembrie 2010, 13:29

Lucian Bute a anuntat, miercuri, intr-o conferinta de presa, ca noul stadion National si arena Cotroceni reprezinta solutii pentru organizarea unui meci al sau la Bucuresti ca urmare a parteneriatului semnat cu Ministerul Dezvoltarii.

"Sper din tot sufletul sa ajung sa boxez anul viitor in Romania. Prin contractul de parteneriat cu Ministerul Dezvoltarii Regionale si al Turismului avem o clauza prin care este posibil sa aducem acest meci la Bucuresti si sper ca acesta sa aiba loc in vara anului viitor. Cred ca locul cel mai potrivit ar fi Bucurestiul pentru ca este Capitala si pot veni mai multi oameni. Probabil ca Sala Polivalenta ar fi mica, iar ca solutie ar putea fi noul stadion National sau stadionul Cotroceni", a spus Bute.

El a adaugat ca in momentul de fata nu este stabilit adversarul, mentionand doar ca exista "trei pugilisti pe lista". "In privinta adversarului, nu se stiu prea multe. Sunt vreo trei pugilisti pe lista, insa va trebui sa ma consult cu cei de la Interbox, cu antrenorul Stefan Larouche, dar si cu cei de la televiziunea Showtime sa vedem care ar fi cea mai buna solutie", a precizat pugilistul roman.

Campionul mondial a mai afirmat ca este o onoare sa contribuie la promovarea imaginii Romaniei in lume. "Ma bucur ca pot aduce o contributie la promovarea Romaniei. Este om onoare pentru mine sa pot reprezenta Romania la fel cum am facut-o de fiecare data cand am boxat, cand am purtat de fiecare data tricolorul cu mine in ring. Aici m-am nascut si aici m-am formatsi nu voi uita niciodata asta indiferent de locul in care voi boxa. Este o onoare sa fiu alaturi de alti mari sportivi precum Nadia Comaneci sau Ilie Nastase care au promovat la randul lor Romania", a precizat boxerul.

In conferinta de presa de la sediul Ministerului Dezvoltarii Regionale si al Turismului, la care a participat si ministrul Elena Udrea, a fost anuntat oficial faptul ca Lucian Bute va promova imaginea turistica a Romaniei.
Lucian Bute pleaca, joi, la Montreal, pentru a-si relua pregatirile in vederea meciului din 12 martie in care isi va apara din nou centura de campion mondial la categoria supermijlocie, versiunea IBF.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!