Banel NU se misca de la Steaua! Vezi de ce a REFUZAT Gigi oferta lui Rednic!

Banel Nicolita Gigi Becali Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 19 Noiembrie 2010, 15:03
Data actualizarii: Vineri 19 Noiembrie 2010, 15:07

Gigi Becali  l-a ironizat pe Mircea Rednic cand a auzit de suma cu care vrea sa-l ia pe Nicolita!

Gigi Becali nu a luat in considerare oferta facuta de antrenorul echipei azere, Khazar Lankaran, Mircea Rednic, pentru mijlocasul stelist Banel Nicolita.

"Am inteles ca Rednic a zis ca da 500.000. Dar e prea mult, sunt prea multi bani. Ce sa fac eu cu atat de multi bani? Eu n-am vazut in viata mea atatia bani. Bate campii Rednic, a luat-o razna. Sa-si puna pofta in cui", l-a anuntat Becali pe Rednic

El a mentionat ca poate afirma din nou ca Steaua este in lupta pentru titlu doar cand va fi la sase puncte de liderul campionatului.

"Steaua ca sa spui ca se bate la titlu, sa vedem peste patru etape. Sunt 11 puncte de primul loc, poti sa spui ca se bate? Eu sper suta la suta ca luam titlul, dar nu pot sa spun din bun simt ca se bate Steaua la campionat. Si acum zic ca noi luam titlu, dar daca sunt intrebat daca se bate Steaua, nu pot spune asta. Daca ajungem la sase puncte, putem spune ca se bate Steaua", a precizat Becali.

Finantatorul stelist a adaugat ca nationala Romaniei a inceput sa-l interese mai mult de cand Bogdan Stancu a primit numarul zece pe tricou.

"La nationala am numarul 10, ma intereseaza acum cum ma intereseaza Steaua. Depinde de Stancu daca va fi multi ani numarul zece de la nationala. E posibil sa fie asa. Stancu nu e de dat acum de la Steaua, eu incerc sa aduc acum valori. Eu cand vad numarul zece la un jucator, ala zic ca e numarul unu. Asa am ramas eu cu impresia asta la fotbal. Am doi de numar zece acum, unul la Steaua, unul la nationala", a mai spus el.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!