VIDEO / El este jucatorul desemnat sa-l opreasca pe Messi! Vezi cum s-a descurat in Liverpool - Barca 2007:

Barcelona Real Madrid Spania
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 07 Aprilie 2010, 12:57
Data actualizarii: Miercuri 07 Aprilie 2010, 13:12

Pellegrini are sarcina dificila de a-l opri pe Messi in El Clasico! Argentinianul este dezlantuit, iar antrenorul lui Real trebuie sa desemneze un jucator care poate sa-i infraneze exploziile de pe teren.

Se pare ca cel desemnat este Alvaro Arbeloa, considerat cel mai potrivit om de a-l opri pe Messi. Nu este prima oara cand polivalentul fundas al lui Real Madrid a stat fata in fata cu Messi.

In 2007, Liverpool o elimina pe Barcelona din optimile Ligii Campionilor, iar Arbeloa i-a facut un marcaj impecabil lui Leo Messi.

In partida tur dintre Barca si Real, Arbeloa si Marcelo au fost oamenii care au stat cu ochii pe Messi, iar argentinianul nu a fost omul decisiv al meciului.

Arbeloa isi aminteste de meciul cu Barcelona din Liga: "Ne plimbam pe plaja, cand Rafa Benitez a venit si mi-a spus ca trebuie sa-l anihilez pe Messi. Am fost foarte bucuros cand am auzit pentru ca era o provocare interesanta. El este letal pe partea dreapta si ii place sa patrunda pe centru. Eu sunt fundas stanga de picior dreapta, asa ca pot sa acopar bine zona lui. Chiar mi-a iesit", a spus Arbeloa pentru Marca.
 


 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!