31 2018 16:35

Decizie de ULTIMA ORA luata de Torje! Gestul facut pentru a putea semna cu Dinamo: fanii l-au convins

Gabi Torje a trecut azi vizita medicala si astepta oficializarea transferului sau la Dinamo.

Marti, 6 martie, in direct la PRO TV: PSG - Real Madrid! Bucurati-va de fotbal!

Bate Cupa la PRO X! Miercuri, 18:30 Hermannstadt - Steaua! Joi, 20:30 Craiova - Dinamo

UPDATE: Torje vine la Dinamo in cele din urma. Fotbalistul este dispus sa renunte la aproximativ 210.000 de euro din banii datorati de Karabuk pentru a veni la Dinamo, informeaza DigiSport. Torje a luat decizia dupa ce a vazut ca este dorit si sustinut de fanii din Stefan cel Mare.


Numai ca lucrurile s-au complicat in ultimele ore. Nu din cauza jucatorului, a lui Dinamo sau a clubului de care apartine Torje, Ahmat Groznii. Partile s-au inteles, insa ultimul club la care a fost imprumutat fotbalistul, Karabukspor, blocheaza actele! Karabuk trebuie sa-i dea lui Torje aproape 300 000 de euro, bani pe care incearca sa nu-i mai achite. Karabuk e ultima in Turcia si are mari probleme financiare. In aceasta iarna, clubul a renuntat la 4 dintre romanii pe care ii avea sub contract: Gaman, Grozav, Torje si Tanase, dar i-a prelungit acordul lui Marius Alexe.

"Dinamo s-a inteles cu Torje. Acum asteptam raspunsul de la Karabuk", a explicat impresarul lui Torje, Cristea Opria, pentru Gazeta Sporturilor.
 2 comentarii
  • 31 2018
    anton Asa de mare fotbalist a ajuns Torje, dupa inconjurul Europei, ca nici la turci nu le mai trebuie! in sfarsit a ajuns si el la "cantina saracilor" iar Dinamo trebuie felicitata pentru gestul caritabil. Acum asteptam sa vedem si ce echipa face Neg-oita cu superTorhe....
  • 1 2018
    ego Da' aia care au venit la fcsb de unde au venit ?...
  • 31 2018
    jonny E bine.Acum Lazio o sa va bage o caruta de goluri!!!Becali e avar dupa bani dar o sa vada ca daca ar fi ramas Nita macar pina la vara si-ar fi putut dubla cistigul sau chiar mai mult!!!!...
BRAT