Ce au in comun CFR si Inter? Ambele echipe n-au mai pierdut acasa din 2008!

CFR Cluj Dinamo Inter Milano Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 12 Martie 2010, 11:33
Data actualizarii: Vineri 12 Martie 2010, 11:53

ProSport / CFR Cluj n-a mai pierdut un meci pe teren propriu de pe 6 aprilie 2008.

YESILOVA: "70%, TRAORE VA PLECA LA GALATA"

Dinamo va avea viata grea la Cluj cu CFR. Oamenii lui Mandorlini detin o performanta greu de egalat de orice echipa din top din Europa. Ultimii care au reusit sa invinga pe CFR Cluj in Gruia au fost cei de la Pandurii Targu Jiu, pe 6 aprilie 2008.

Cu un italian pe banca tehnica, clujenii se compara cu campioana Italiei! Inter Milano e singura echipa din campionatele de top neinvinsa pe teren propriu de doi ani.

Cu toate ca au existat ceva probleme intre conducere si italianul Andrea Mandorlini, italianul va sta pe banca la derby-ul cu Dinamo. Victoria este totusi vitala pentru antrenor, Muresan fiind in discutii avansate cu Ladislau Boloni.

706 zile au trecut de cand CFR nu a mai pierdut pe teren propriu.

TRAORE LA GALATA!

Turcul Yuksel Yesilova a auzit de transferul lui Traore la Galatasaray. Potrivit fostului preparator fizic al Stelei, baskanii de la Istanbul i-au cerut referinte despre "noul Adebayor". "M-a sunat un manager de la Galatasaray si m-a rugat sa i-l descriu pe Traore. I-am spus ca este un jucator foarte bun cu multe calitati. Din cate stiu eu, Traorese afla in capul listei de achiziii si sunt 70 la suta sanse ca din vara sa joace la Galata." a spus Yesilova in ProSport.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!