20 august 2010 | 1 voturi | 44 comentarii
Marimea textului
Vezi ultimele rezultate si stirile in timp real pe telefonul tau mobil: m.sport.ro

Comentariile articolului

• ionescu
    21 august 2010
    0+ 0-
    ptr administratorii site-ului:intra aici toti frustratii,care nu stiu decat sa injure...e normal?poate unora le-ar placea sa discute civilizat despre sport...
    Raspunde »
  • scscs
    21 august 2010
    1+ 3-
    herea ala kre un jucator de 2 bani, asa a inceput si sezonul trecut cu goluri in primele etape, ink era si mare **** de golgeter, apoi nu am mai auzit nimic de el,herea un cipalac
    Raspunde »
  • rapidfan
    21 august 2010
    1+ 1-
    mancaiatzi **** lu constantin, musca din caini si din aurolaci...luaiatzi coaele in gura...cel mai smecher rapidist...se pisha p toti fundasii...s va dau la **** si eu si constantin :X
    Raspunde »
  • ACE
    21 august 2010
    0+ 1-
    trebuia rosu la spadacio...
    Raspunde »
  • adi
    20 august 2010
    1+ 1-
    sa ti dau la m... herea pt al doilea gol.mi scos la 5o mil la pariuri.fzr.
    Raspunde »
  • LauR_BoY
    20 august 2010
    4+ 1-
    TRUP SI FUFLET NOI VOM FII MEREU....Vom canta la bine si la rau...Pentru tineee...RAPIDULEEEEEEEE :X:X:X:X ForZZa RaPiD :X:X:X
    Raspunde »
  • iulian via
    20 august 2010
    1+ 1-
    ai dreptate vali..unde e marius constantin e si bataie..fault,tipa urla pe tot terenu asta sare la arbitri..etc. lipsa de caracter.
    Raspunde »
  • Yppy
    20 august 2010
    0+ 2-
    "Si la bine si la rau, RAPID este clubul meu" FORZA RAPID pan' la moarte si dincolo de ea ! :X:X:X
    Raspunde »
  • vali
    20 august 2010
    1+ 2-
    stau si ma intreb ce cauta acest Marius Constantin in fotbal???io l-as elimina meci de meci..nu inteleg cum ii sunt suportate toate faulturile si bataile...unde e bataie e si marius constantinX(mortzii tai de cioara
    Raspunde »
    anonim
    21 august 2010
    0 0
    vali in fotbal daca nai tupeu si nu esti bataios se pisha toti pe tn asa ca fa nani si nu mai comenta aiurea ;)
    Raspunde »
    randy
    21 august 2010
    0 0
    poate pe maica-ta o cauta marius constantin in fotbal....trag pamant pe ochii tai...avort genetic ce esti....potzi sa ii iei la marius constantin ...... in bratze....o pupi...o mangai si ii zici tata...
    Raspunde »
    rapid bucuresti
    20 august 2010
    0 1
    vezi ti ma de treaba ta...comenteaza in somn...cioara esti tu
    Raspunde »
  • Fanatick
    20 august 2010
    0+ 0-
    Fanatcik Show + Toate meciurile pe: Meciul live pe Sportfactory.tk .Fortmat HD,Nu se intrerupe,Nu necesita inregistrarea.
    Raspunde »
Vezi toate video-urile »

• Urmeaza
  • 4 Feb 2012, 09:00
    Stiri Sport.ro
  • 4 Feb 2012, 10:00
    Stiri Sport.ro
  • 4 Feb 2012, 10:05
    ProMotor
Vezi tot programul »