Vezi ultimele rezultate si stirile in timp real pe telefonul tau mobil: m.sport.ro
-
Copos ii face praf pe fani dupa ce Rapid a fost amendata dupa meciul cu Dinamo: "Cu 10.000 lei puteam sa fac transferuri"
Ceorge Copos ii critica pe suporterii rapidisti pentru amenda de 10.000 de lei primita de club din partea Comisiei de Disciplina a LPF in urma fumigenelor aprinse la partida cu Dinamo.
-
ptr administratorii site-ului:intra aici toti frustratii,care nu stiu decat sa injure...e normal?poate unora le-ar placea sa discute civilizat despre sport...
Raspunde » -
herea ala kre un jucator de 2 bani, asa a inceput si sezonul trecut cu goluri in primele etape, ink era si mare **** de golgeter, apoi nu am mai auzit nimic de el,herea un cipalac
Raspunde » -
mancaiatzi **** lu constantin, musca din caini si din aurolaci...luaiatzi coaele in gura...cel mai smecher rapidist...se pisha p toti fundasii...s va dau la **** si eu si constantin :X
Raspunde » -
trebuia rosu la spadacio...
Raspunde » -
sa ti dau la m... herea pt al doilea gol.mi scos la 5o mil la pariuri.fzr.
Raspunde » -
TRUP SI FUFLET NOI VOM FII MEREU....Vom canta la bine si la rau...Pentru tineee...RAPIDULEEEEEEEE :X:X:X:X ForZZa RaPiD :X:X:X
Raspunde » -
ai dreptate vali..unde e marius constantin e si bataie..fault,tipa urla pe tot terenu asta sare la arbitri..etc. lipsa de caracter.
Raspunde » -
"Si la bine si la rau, RAPID este clubul meu" FORZA RAPID pan' la moarte si dincolo de ea ! :X:X:X
Raspunde » -
stau si ma intreb ce cauta acest Marius Constantin in fotbal???io l-as elimina meci de meci..nu inteleg cum ii sunt suportate toate faulturile si bataile...unde e bataie e si marius constantinX(mortzii tai de cioara
Raspunde »vali in fotbal daca nai tupeu si nu esti bataios se pisha toti pe tn asa ca fa nani si nu mai comenta aiurea ;)
Raspunde »poate pe maica-ta o cauta marius constantin in fotbal....trag pamant pe ochii tai...avort genetic ce esti....potzi sa ii iei la marius constantin ...... in bratze....o pupi...o mangai si ii zici tata...
Raspunde »vezi ti ma de treaba ta...comenteaza in somn...cioara esti tu
Raspunde » -
Fanatcik Show + Toate meciurile pe: Meciul live pe Sportfactory.tk .Fortmat HD,Nu se intrerupe,Nu necesita inregistrarea.
Raspunde »
Raspunde la comentariu
-
28298 afisariScena de SEX NEBUN la o cursa de cai: "A meritat. Nu regretam nimic" Imagini interzise curiosilor sub 18 ani :)
-
24025 afisariLOVITURA la Real! Mourinho le REFUZA pe Man United si Man City, dar vrea sa plece! Singura echipa la care poate ajunge: "Va antrena acolo!"
-
24016 afisariVIDEO: Cum sa conduci 1,3 mil. $ si sa te faci de cacao in miezul Parisului?
-
20661 afisariInca doi jucatori in lotul Vasluiului! Ce spune Portumboiu despre varianta Sepsi! Mourinho, ofertat de o CAMPIOANA MONDIALA!
-
19837 afisariBecali a visat la el, CFR l-a transferat! Primul jucator adus la Cluj dupa ce Renan a fost trimis la Sampdoria
-
2 februarie 2012, 14:29 | 0 min | 34662 afisari
-
Acum 21 ore si 5 minute | 0 min | 11711 afisari
-
Acum 17 ore si 37 minute | 0 min | 7791 afisari
-
Acum 10 ore si 33 minute | 0 min | 5970 afisari
-
2 februarie 2012, 20:33 | 0 min | 3905 afisari
-
Acum 22 ore si 23 minute | 0 min | 3866 afisari
-
2 februarie 2012, 20:36 | 0 min | 3109 afisari
-
2 februarie 2012, 20:45 | 0 min | 2406 afisari
-
2 februarie 2012, 20:39 | 0 min | 2164 afisari
-
Acum 13 ore si 30 minute | 0 min | 1727 afisari
- Urmeaza
-
4 Feb 2012, 09:00Stiri Sport.ro
-
4 Feb 2012, 10:00Stiri Sport.ro
-
4 Feb 2012, 10:05ProMotor
LiveScores

Valoarea companiei create de Steve Jobs depaseste granitele imaginatiei. Capitalizarea Apple pe bursa a depasit anul acesta 400 de miliarde de dolari, potrivit CNN. Mai exact, cea mai secretoasa companie din lume a ajuns sa coste intr-atat incat isi permite sa achizitioneze aproape orice si-ar putea dori.

Mitingurile vor avea loc in Bucuresti, Timisoara si Cluj-Napoca

Comentariile articolului